Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heinekel
csendes tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Hát ... én erről az XCrowd-ról nem igazán hallottam. Sőt! A termékeit se tudom megnézni, mert a honlapjuk Hibás Tanúsítványi hibával megáll
Ezek nálam már rossz előjelek
Bár lehet csak én vagyok ilyen szkeptikus. Nem hiszem, hogy egy magára valamicskét adó cég is engedné, hogy a honlapjuk rossz legyen
Szerintem
Én ezen a Bitfury-n gondolkodom elég rendesen. Utoljára Aug-ban volt kiszállításuk, majd most lesz megint Szeptemberben, és amit most leadsz, azt pedig elviekben Októberben ki is szállítják. Egyedül ami szívemnek fáj, már ha jól tudom Oroszországból szállítják, így perkálhatsz az 1300$-on felül egy +27%-os VÁM-ot is
-1651$ 
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Arc Raiders
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Death Stranding Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezek nálam már rossz előjelek
Bár lehet csak én vagyok ilyen szkeptikus. Nem hiszem, hogy egy magára valamicskét adó cég is engedné, hogy a honlapjuk rossz legyen
-1651$