- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Chrystall #23786 üzenetére
Akkor gondold el, amikor én elhatároztam hogy kriptózok, és felregeltem 4-5 különböző oldalra, mindenhol KYC, és mindenhol valami számot is rá kell írni papírra és azzal szelfizni, és én is belefutottam abba, mikor kértek tőlem valami bankszámlakivonatot vagy utility billt amin az én nevem van, a bankszámlakivonatos pdf-et amit a bank generált, nem fogadták el, mert valami hiányzott róla, és erősen izzadtam mert nem tudtam hogy mi mást tudnék felmutatni, itt albiban nem az én nevemre jönnek a számlák, az volt a szerencsém hogy viszont az állandó lakcímemre 1 számla az én nevemre szokott jönni, úgyhogy azt tudtam beküldeni, azt elfogadták.
Ez ilyen.
-
-Skylake-
addikt
válasz
Chrystall #23786 üzenetére
"És te veszel nekem hozzá olyan telefont amin elfut? "
mármint mi, a binance app ? a kenyérpirítómon is elfut. azert van egy nagyon cuki kontraszt a binance android app hw követelményén sírás és a crypto között. bár ha még mindig a w7 az istennél tartunk (külön tetszik amikor a vizualitását emeli ki valaki, mert az egy konkrét katasztrófa, a windows a 11-el KEZDETT el kinézni valahogy ) akkor igazából nincs nagyon miről beszélni, javaslom filmre fényképezni aztan azt a kepet bescannelni, ez a "digitális fotó" nyomatás ugyan olyan ökörség mint akármi. hesteg régenmidenjobbvót
btw én egyszer fotóztam dokumentumot a binance-nak , elsőre sikerült. persze én örök iphonennal nyomtam, a fotót is meg a dokumentum scan-t is. sőt , nem is csak simán lefotóztam , hanem Microsoft Lens-el csináltam , az rendes dokumentum scan. persze nem tudom nálad léteznek e ilyen megoldások 2004-ben , de már csak 3 évet kell várnod és megjelennek az első okostelefonok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- VR topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest