- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
-Skylake- #23787 üzenetére
nem csak binance, bármi ami veriff.me, kínszenvedés. 15 év alatt a vacak 200 dpi-s szkennelt, kitakart dokumentumokat mindegyik payment processor elfogadta, úgy emlékszem nekem PayPal.hoz nem is kellett, ezeknél meg 600 dpi-t is többször visszadobta. csak fél órámba telt mire fel sikerült tölteni egy egy helyre. Az iPad-en meg nekem nem fut semelyik ilyen bitcoin vacak, mert régi. A teló sem támogatja egyiket se. Csak emiatt meg nem fogok venni, mert akkor semmivel nem járok anyagilag jobban. Mindezeken kívül én jól elvagyok így, eddig minden értelmes helyre be tudtam regisztrálni, csak ezek a vackok nem mennek. Azt sem értem amúgy néha minek ajánlja fel a PC-s hitelesítést, ha sokszor fix fókuszú a kamera, mint nekem mindhárom laptopon. Azért ilyen bitcoinos oldalakat gondolom nem szénbányászok raknak össze, mégis józan paraszti ésszel azért belegondolhattak volna, hogy bizonyos webkamerával az életben nem fogja be a fókusz azt a kis kártyát. Na mindegy. Túl vagyok rajta, de mondom, én nem csodálkozom hogy ez a techmániások szintjén túl nem terjed. Reggelés kínszenvedés, az oldalakon sokszor azt se találom hol van a wallet nyitás vagy a pénztárcakód. Borzalom. Az összes payment processzor közül ezek a legátláthatatlanabbak. Egy nagy káosz az egész. Régen azért sokkal egyszerűbb volt, a blockchain.org-on de már azt se tudom használni a lüke veriff miatt. De azt már nem szenvedem végig mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch
- Interactive Brokers társalgó
- Path of Exile (ARPG)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged