- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elbandi
aktív tag
válasz
vismaior04 #17164 üzenetére
kedvenc versed szavainak kezdobetuibol alkotott jelszo is eleg hosszu lehet, es ha megis elfejeltened a karaktereket, akkor csak fel kell csapni egy irodalom konyvet.
-
htc07
addikt
válasz
vismaior04 #17164 üzenetére
végül az lett a megoldás, hogy jelszó helyett fájlból adok neki seedet a titkositáshoz, azt a fájlt pedig sok helyre elraktam (kinek jutna eszébe, hogy pl. egy tizenéves program readme fájlja lesz a jelszó, és akárhol vagyok, el tudom érni, mert rengeteg helyről le is lehet tölteni).
Bár azzal, hogy ezt leirtam, magam alatt vágom a fát, de a gondolatmenet a lényeg, egész jó biztonsági szint, minimális kényelmetlenséggel, ha épp nem férek hozzá a fájlhoz, amiből hasheli a jelszót)
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest