Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
most már mindegy, így jár az, aki nem olvas rendesen utána.
most én is erőteljesen egy bányász gép összepakolásán gondolkodom, de graf kártyákból kivételesen kevéssé vagyok felkészülve. a feltételezett teljes keret első körben legyen 150eFt. ebből kellene összehozni a legerősebb gépet. gyakorlatilag vinyón kívül minden...
és innentől jönnek a kérdéshegyek:
- (amd vs nvidia?
ahogy olvasom, most épp az amd a nyerő a videokártyákban, legalábbis többen használnak radeont, mint geforce-ot).
- 2 db HD7750 512 stream processzorral, vagy 1db HD7770 1024 db-bal? tételezzünk fel azonos működési frekvenciát az egyszerűség kedvéért.
- ennél a feladattípusnál mi számít többet a graf memóriánál: a generáció (GDDR3/5), ezzel együtt a sebesség (1600 vs. 6000MHz), a sávszélesség (128/256 bit), vagy a mennyiség (1GB vs. 2 GB)? azzal tisztában vagyok, hogy ha mindenből a legnagyobb van, az sokkal jobb, mintha mindenből a legkisebb. csak nem mindegy, hogy melyik az, amiből a legkisebb veszteség árán tudok engedni.tudom, hogy kezdő kérdések, amikre a választ valahol már leírták, de amíg nem találom meg konkrétan, hogy hova, addig elég nehéz nekikezdeni...
amúgy azért is hasznos a kérdések leírása, mert utána, a megfogalmazott kérdéseknek már én is könnyebben utána tudok járni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- OTP Bank topic
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ahogy olvasom, most épp az amd a nyerő a videokártyákban, legalábbis többen használnak radeont, mint geforce-ot).