Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
devast
üzenetére
Ez így van, gondolom aki 5 éve ebből fizette a pizzáját már az is fogja a fejét. Én se raktam bele, rakhattam volna, de ismerve magam ha 10dollár/bitcoin áron veszek, már eladtam volna 100nál, tudom az is jó pénz lenne, de sokan most azon vannak ha vettek volna akkor 100eFt-ért most lenne 165 millió forintjuk...Ez szép és jó, de utólag kár ezen kattogni. Most meg már én se merek kockáztatni, és ugye ha befektetnék nem 10-20e forintot raknék bele, nagyot bukni meg nem akarok, mert ugye ki tudja hogy fog alakulni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EAFC 26
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Synology NAS
- World of Warships
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- További aktív témák...
- Logitech G PRO X Wireless Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Komplett szimulátor rig (Moza-Simnet-Trak Racer-Sparco)
- Corsair Vengeaínce CMK32GX4M1D3000C16 4 x 32 GB RAM KIT !
- Logitech G PRO Wireless / Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest