- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
toboz
tag
Itt írnak arról, hogy a táp ventijét kicserélik 12cm-esre, persze jó lenne képeket látni.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
toboz
tag
A táp modot nem találom, belinkelnéd?
Procira ezt találtam ami belefér:
Bővebben: link
Üdv: Zs -
toboz
tag
Hali,
én egy 200v-t vettem mozizásra de a tesztekkel ellentétben nagyon hangos és meleg volt a gép. Eddig ezt a modot csináltam meg: Bővebben: link
A gyári hűtőt lecseréltem egy falconrock 2-re de szerintem a táppal egymás ellen dolgoznak úgyhogy vmilyen hőcsövest rakok majd bele.
A táppal viszont nem tudok mit kezdeni, nagyon hangos. Van vmi ötlet? Esetleg ki lehet cserélni? Mondjuk először arra gondoltam, hogy megfordítom, a ház tertejét meg ki fúrom így onnan kapja a friss levegőt de ez még csak terv.
Üdv: Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Update 08.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest