Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
toboz
tag
Itt írnak arról, hogy a táp ventijét kicserélik 12cm-esre, persze jó lenne képeket látni.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Totis
aktív tag
Én az előző oldalon található modot akarom megcsinálni. Az oldallapokat akarom kivágatni, de valami spec módon, hogy ne legyen gondja az oldallapnak.
[L][/L] A rácsos kép amit szeretnék megcsinálni.
Tápról van egy kis mod ezen az oldalon. Egy 80-as ventit raktak bele a tápba. Egyébként nagyon gondolkodom én is a táp megfordításán. A hátlap kivágása szerintem gázos. Nem néz ki szépen. Viszont itt lehetne javítani a szellőzést egy erősebb ventivel Bővebben: link.
Itt a Delta ami jó lehet egy leszabályzóval nincs semmi hangja szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest