Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jenko
tag
válasz
kraftxld
üzenetére
abit kt7e.
Bocs, ha fölöslegesen kérdezgetek, valószínű h ezzel a cmos clearrel fogok próbálkozni a belinkelt képen (manualból) látható jumper átállításával (vagy elem ki).
Ha nem oldja meg a problámát jelentkezem. Csak ugye rontani már nem ront a helyzeten? Hiszen most se kép se hang, csak ventit pörget, ledet villogtat. -
jenko
tag
Mint AMD és ABIT témában abszolút tapasztalatlan kérnék segítséget! Abit kt7e és athlon 1100-asról van szó, gondoltam megnézem mi is az a soft menü. A kt7e a 133-as fsb-t hivatalosan ugyan nem támogatja, de én fölemeltem 133-ra, a szorzót meg visszavettem 11-ről 10-re. Mentés, és azóta meg se nyikkan.
Most akkor elhunyt? Úgy megfogadtam, hogy többet meg se próbálom a tuningot, de még a gondolatát is elhessegetem (eddig sikerült), mint ahogy első gyötrő másnaposságom napján megfogadtam, hogy nem iszok többé soha töményet
Videokarit is cserélgettem benne, de az se segít (más lapban minden próbált kari megy).
Esetleg az fsb-vel fölment az agp freki is, és az a baj? Póbáljam pci karival (az tuti fix maradt biosban)? Meg is próbálom, de azért segítsetek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- UPDATE 01.03. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- G.SKILL DDR4 8GB 2400MHZ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest