- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tipi
tag
Hello!
Nagyon be vagyok szarva mert nem tom, h mi lett az alaplapommal, ami mellesleg egy Abit IC7-max3! Szóval szeretném a segítségetek kérni, h mi lehet a probléma! A szitu az h 2005 12 28 éjszaka nyomattam nagyba a hülye játékaimat és ezután úgy gondoltam csinálok 1 friss rendszert mer má szarakodott 1 két dolog és csináltam is, ezzel még semmi gond hanem, jah hozzá teszem folytattam a játszást, a friss OP után! Nah és már olyan hajnal 5 óra (2005 12 29) lehetett amikor kikapcsoltam a gépet! Még mindig semmi gond hanem amikor délután be akartam kapcsolni a ''páááwer'' gombbal semmi reakció, jóvan mondom biztos lehúztam az érintkezőjét véletlen a lapról! Hát azzal semmi gond, oké BIOS reset de hát ez sem segített! ÓÓÓÓÓÓÓÓ tényleg most jut eszembe csináltam még az új rendszer elött 1 bios frissítést amit az abit honlapjáról töltöttem (http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_bios.php?pMAIN_TYPE=Motherboard&pSUB_TYPE=Socket%20478) ez mind1 csak ide írtam! De jónak kell lennie a biosnak mármint a számának! Szóval nem kapcsol be a lap és nem tok rá jönni mié mert már másik táppal is próbáltam! Leírom a konfigom hátha segít: Abit IC7-max3, 2,4GHz Celeron, 2*256MB (Dual ch.) GEIL (USA), HIS Excalibur 9600XT Turbo chip VIVO 256MB, ENERMAX Noisetaker 370W!!! Semmit nem állítottam (nemhúztam semmit)!!!
SEGÍTSÉGETEK előre is köszönöm!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- NIOH 3
- Mikrotik routerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- RugKing 4 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest