Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levyn
csendes tag
Sziasztok! Elkélne egy kis segítség. Nemrég vettem egy Asus M2N-E alaplapot. Egy darabig nem volt probléma vele, de aztán jött a baj csőstül. Kikapcsolgatott, lefagyott...stb.
Gondoltam frissítem a BIOS-t. Sikeresen behalt. Most úgy állok, hogy a pw gomb lenyomása után kb. 5 másodpercre beindul a processzorhűtő, villog a cd-rom ledje, aztán kikapcsol.
Elővettem újra a kézikönyvet. Ír benne egy ''Crash Free BIOS'' segítségről, pontosan az ilyen esetekre. Azt írja, hogy az alaplaphoz adott lemezen rajta van az eredeti BIOS, amit baj esetén vissza lehet tölteni. CD-ről és USB-ről is kellene működnie, viszont a cd tálcája ki se jön, az usb-t meg véletenül se látja. Manuálisan kihúztam a tálcát, beraktam a lemezt, de indítás után nem indul be a meghajtó.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy még mit lehetne kipróbálni? Gondolom ahol vettem, ezzel ne is próbálkozzak....garinak annyi.
BIOS írás szóba jöhet, ha házilag nem tudom megoldani. Viszont egy helyet sem ismerek és az árakkal, a művelethez szükséges idővel se vagyok igazán tisztában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Viccrovat
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- ASUS H97-PLUS + Intel Core i7-4790 + HyperX Savage 16GB RAM
- 2x16GB Corsair Vengeance DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest