Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levyn
csendes tag
Sziasztok! Elkélne egy kis segítség. Nemrég vettem egy Asus M2N-E alaplapot. Egy darabig nem volt probléma vele, de aztán jött a baj csőstül. Kikapcsolgatott, lefagyott...stb.
Gondoltam frissítem a BIOS-t. Sikeresen behalt. Most úgy állok, hogy a pw gomb lenyomása után kb. 5 másodpercre beindul a processzorhűtő, villog a cd-rom ledje, aztán kikapcsol.
Elővettem újra a kézikönyvet. Ír benne egy ''Crash Free BIOS'' segítségről, pontosan az ilyen esetekre. Azt írja, hogy az alaplaphoz adott lemezen rajta van az eredeti BIOS, amit baj esetén vissza lehet tölteni. CD-ről és USB-ről is kellene működnie, viszont a cd tálcája ki se jön, az usb-t meg véletenül se látja. Manuálisan kihúztam a tálcát, beraktam a lemezt, de indítás után nem indul be a meghajtó.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy még mit lehetne kipróbálni? Gondolom ahol vettem, ezzel ne is próbálkozzak....garinak annyi.
BIOS írás szóba jöhet, ha házilag nem tudom megoldani. Viszont egy helyet sem ismerek és az árakkal, a művelethez szükséges idővel se vagyok igazán tisztában.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- Gigabyte B760 GAMING X DDR4 alaplap, LGA 1700 foglalat
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- UPDATE 01.02. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- ASUS Z97I-PLUS WiFi6 + i7-4790K + 16 GB DDR3 + Intel hűtő Foxpost mehet !
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest