Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cumulus
tag
helo!
Tegnap BIOS-t frissitettem a köv.alaplapon---->MSI 865PE NEO2-P!Letöltötem a gyártó honlapjárol hozzá a frissitést és valami WinFSi-vel frissitettem amikor félig felment a frissités sajnos elment az áram!
Utána bekapcsoltam és nem jütt be a kép csak pörögtek a ventik meg a vinyó stb.Ma pedig bevittem egy számtech boltba és ott azt mondták hogy Keddre meg tudják csinálni!Szerintetek van még esély ilyen helyzetben hogy meg tudják csinálni?
Mit tudnak vele kezdeni?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Utána bekapcsoltam és nem jütt be a kép csak pörögtek a ventik meg a vinyó stb.Ma pedig bevittem egy számtech boltba és ott azt mondták hogy Keddre meg tudják csinálni!Szerintetek van még esély ilyen helyzetben hogy meg tudják csinálni?