Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cumulus
tag
helo!
Tegnap BIOS-t frissitettem a köv.alaplapon---->MSI 865PE NEO2-P!Letöltötem a gyártó honlapjárol hozzá a frissitést és valami WinFSi-vel frissitettem amikor félig felment a frissités sajnos elment az áram!
Utána bekapcsoltam és nem jütt be a kép csak pörögtek a ventik meg a vinyó stb.Ma pedig bevittem egy számtech boltba és ott azt mondták hogy Keddre meg tudják csinálni!Szerintetek van még esély ilyen helyzetben hogy meg tudják csinálni?
Mit tudnak vele kezdeni?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- Új Patriot Viper Venom 16GB (1 modul) DDR5 6000MHz CL30 XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Utána bekapcsoltam és nem jütt be a kép csak pörögtek a ventik meg a vinyó stb.Ma pedig bevittem egy számtech boltba és ott azt mondták hogy Keddre meg tudják csinálni!Szerintetek van még esély ilyen helyzetben hogy meg tudják csinálni?