Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Sziasztok !
A téma remélem ideillik.
Remélem tudtok majd segíteni, kérem-szépen segítsetek biost kellene frissiteni esetleg.
A konfig tesomé és segítségeteket kérném.Az alaplap Asus P5LP-LE DualCore Intel Pentium D 915 2800 MHz.
A bios dátuma 12/08/06
A bios 2006 by Hewlett-Packard Company Rev. 5.08
Award-bios phoenix - AwardBIOS v6.00PGA bios-ba belépem és a CPU-ventilátor fordulatszámát és CPU-feszültségét és FSB-jét is szeretném beállítani de nincsen ilyen-menüje, ez hogy lehetséges???

A gépbekapcsolása után teljes-fordulatszámmal forog a ventilátor és elviselhetetlenül hangos???, és ezért bios-ba is belépem de mint mondom semmi állítási lehetőség nincs és meg-lepődtem ezen rendesen.A gépbekapcsolása után posztoláskor ki is írja valamiért hogy ventilátor error és ha billentyűt nyomok rendesen elindul és stabilan működik is minden látszólag???

A ventilátor Winows-bootolása közben, fordulatszáma hallhatóan csökken és halkan is működik, de ha elindítunk egy programot mondjuk.
Az Aidát például 10-másodpecútán ventilátor elviselhetetlenül hangos lesz újból, semmilyen teszt nincsen indítva.
A CPU hőfokot néztem csak hogy hátha túlmelegszik a CPU, de a hőfoka 40-fok ami szerintem jó.
Az alaplap hőfoka 60-70-fokot is eléri és ekkor a CPU-ventilátora 4600-as fordulaton forog és elviselhetetlenül hangos a gép.
A gépet windows-alol újraindítva ismételten megjelenik a hibajelzés újból és kezdődik a mizéria minden újra, CPU-ventilátora 4600-as fordulaton forog és elviselhetetlenül hangos a gép.
Az elemet ellenőriztem műszerrel ami 3-volt biztosan, cmos-reset is megvolt de semmi változás.
A kérdésem még annyi-lenne hogy bios-nak van-e??, rejtett menüje mert már mindent kipróbáltam amit én tudtam.Tisztelt kollégák kérem-szépen segítsetek, mit csináljak még mert csak ti tudtok segíteni rajtam.
Minden válasznak nagyon örülnék, amit előre is köszönök.
Üdv, István
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest