- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Driftmester
tag
Hy all!

Van 1 Asrock M3N78D-m AMD X4 B60 (@X2 560Be gyárilag) 8GB 1600-as HyperX RAM, GTX580, V300-as 120GB-s SSD.
Az a helyzet hogy most VGA-kártya telepítés után nem adott képet már BIOS-nál se és feltűnően sokat váratott a bios előtt... aztán felvillan a bill-en a 3 led és ti-ti tá-tá-tá-tá-tá-tá (5X-6X, de nem tudtam megszámolni rendesen), azóta akárhányszor akartam bekapcsolni mindig ezt a hangsorozatot tolta, ha végigvárom hallom hogy betölt a win7 (bejelentkezési hang), de nincs kép...
Tudnátok segíteni? (AMI Bios-os a lap a gyártó holnapja) szerint...
Kipróbálhatom másik VGA-val, de a kiveszem berakom is segít néha, mert ma megint sikerült újra bekapcsolni, pedig csak a 8pines CPU-tápot húztam le, dugtam vissza, és működött azóta, míg a VGA-telepítés miatt újra nem kellet indítani, azóta megint nem, de nem akarom minden bekapcsolás előtt szerelgetni...
Any idea?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest