Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv.
Adott két laptop szerintem bios probléma. Mindkettőnél ugyan az a hiba jelenség. Bekapcsol a ledek szokásoson világítanak, ventilátor is felpörög néha ahogy kell neki csak kép nincs.
Mindkettő Inteles, és Intel videokártyás szerintem nem reball kell nekik. Lenovo G550 és Toshiba NB200.G550 nel volt próbából ram, cpu cserelve, külső moitoron sem volt semmi.
NB200 nal ram csere, külső monitoron sincs semmi.Ez után próbáltam mindkettőn pendriverol biost frissíteni, CrisDisk segítségével, a bios.wph fájlt a gyártó honlapjáról szereztem be.
Konkrétan az érdekelne hogy mit jelent az hogy ha egyik laposnál sem indul el a bios frissites pendrivrol.
Két féle pendrivrol is próbáltam, rengetegszer, de semmi. Nem sipol a gep, a pendriv nem villog hogy barmi is történne.A laptopok nem most romlottak el de most volt időm foglalkozni velük.

Segítséget, tanácsot előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Iqos cigaretta
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OLED monitor topic
- Hegesztés topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest