Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Analog303
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném a következő ügyben: adott egy Asus P4SD-LA alaplap,amely a régi HP Pavilion gépemben teljesített szolgálatot évekig (ebből tehát adódik,hogy a HP a saját biosával látta el a lapot és nem az origi ASUS volt benne),gondoltam egyet és leszedtem az Asus oldaláról egy bios-t hátha sikerül az USB-ről bootolás problematikáját megoldani...de az update után nem postolt az alapalap és azóta hiába próbáltam bármit (clear cmos,elem kivesz / tápot lehúz / úgy hagy 1-2 napig stb.) nem tudok hozzáférni az alaplaphoz.Tehát megtéglásodott nagy valószínűséggel,a kérdés az,hogy a mellékelt ábrán látható Winbond chip rá van forrasztva az alaplapra (ami elvileg a bios-t tárolná),tehát nem socketes..tehát nem egyszerű cserélni..mit lehet tenni ilyenkor? Hozzá lehet férni valahogy és visszatenni az eredeti bios-t vagy kuka az egész ? Köszi

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c00022505
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest