Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
djcsabi89
csendes tag
sziasztok.
frisitetem egy asrock 775v88+ alaplapon biost windows alatt a frisités sikeresen lezajlot a program szerint.de mikor újra inditotam a gépet akkor nem indult el és nem reagált semire.
nincs ijen alaplap a környéken.mijen lapba tudnám megírni a biost?vagy mit tudnék csinálni vele?
és van egy asrock 4CoreDual-VSTA este ki kapcsoltam a gépet és másnap nem idult el.nem pörögnek fel a ventilátorok nem reagál semmire csak az egér világit.a bios jumpert rádugtam hagytam rajta hogy biztos veszen el minden kivetem az elemet is utána de semmi eredmény.
ha valaki tudna segiteni nekem a bios írásal és a 4CoreDual-VSTA -val kapcsolatban az írjon bátran.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen program, ami...?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest