Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Tegnap este túrkáltam a biost, levettem a tuningot, mert mostanában nem sokat játszom, a filmekkel meg elboldogul a vga. Elmentettem, restart, majd bios rom checksum error fogadott.
Próbálkoztam cmos clearrel, sikertelenül, elem csere, semmi. Ekkor úgy határoztam, hogy újra flashelem. Kerestem floppyt, rá az awardflash meg a bios file. A bootblock sikeresen elinditja a flasht, elkezdi törölni-irni.
A "grafikán" az első sor fele megvan, megy tovabb, majd a következő sor második felénél megjelenik pár piros blokk. A jelmagyarázat egyértelmű: sikertelen irás. Flashelés megáll, hibaüzenet, hogy kezdjek valamit a bios irást védő jumperrel/kapcsolóval. Csak az a baj hogy nincs ilyen a lapon.
Szerintem a flash chip halt meg, bár jó lenne, ha nem lenne igazam. Van valami használható ötlete valakinek?MSI Neo2 Platinum az alaplap típusa.
Ezen az oldalon lehetne rendelni új chipet, amit fel is programoznak. Esetleg ismertek hasonlót nálunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Warhammer 40.000
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest