Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn82
tag
Üdv mindenkinek!
Már pár napja keresgetek magyalr leírást BIOS-hoz. Nem túl nagy sikerrel. Multkor volt valami gixer, és a BIOS-om resetelte magát. NEm nagyon örűltem neki. Azóta a gépem igencsak visszazuhant tejesítméynileg. Elvielg ez elehtséges? Az a bajom, hogy hosszú idő alatt siekrűlt csak beállítgatni a dolgot, és most elszállt, és nem emlékszem mit hogy csináltam már. Különböző helyekről szedtem össze az infókat. Találtam leírásokat, de a 99% olyan régi, hogy fölösleges volt leszedni is. Sajna angolúl meg nem értek anniyra, hogy ne csak kárt csináljak
Tud valaki olyan oldalt, ahol az ujabb motyók is le vannak írva? Egyébként egy asus p4p800-x lapom van. Na jó nem anniyra ujjak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Autós kamerák
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Garanciás Zalman házak!
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs