Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
Szerintem mivel ez a menü az eredeti bios-ban nem volt engedélyezve, ezért nem is működik (nem lett megírva).
Csak érzésre tudom mondani, hogy semmi változást nem látok/hallok, miközben a proci 40°C fölött van, nagyon halkan megy a venti.
Az utolsó mondatod nem értem, tudnék valahogy venti vezérlést írni/programozni? (sajnos ennyire nem vagyok pro
) -
ArthurShelby
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
A Low Fan Speed Temperature-t levittem 40°C-ra, a Low Fan Speed értékét pedig felvittem 99-re, de nem látok sajnos semmi változást.

Ez egy moddolt bios (a whitelist miatt), de engedélyezve lett benne pár menü funkció ("WL removed, Menu unlocked") is. Lehet akkor ezért nem működik?
-
ArthurShelby
addikt
válasz
fiesta14
üzenetére
Eredetileg ezt floppyval kéne, de szerintem megy bootolható pendrive-val is.
De a readme fájlban, és itt is le van írva angolul, hogy mit kell tenni.1. Bootolható floppy (jelen esetben pendrive készítése) [link]
2. Bios letöltése, kicsomagolása, és pendrive-ra másolása
3. Számítógép kikapcsolása, pendrive-ról bootolás
4. írd be: ASRUBIOS P4V88p_1.70 (enter)
5. 6, 6... -
ArthurShelby
addikt
Hali!
Laptopoknál bios moddal, nonwhitelist bios-szal, advanced tab unlock-kal van valakinek tapasztalata?
Olvastam, hogy már sok laptopnál az újabbak már "rewrite protected"-ek (a lenovo z500-am még nem, a z510 már igen), ilyenkor egy HW SPI programmer kell (CH341A programmer + SOIC8 SOP8 test clip), amivel így lehet újraírni a bios-t.
Valaki benne van/tapasztalt már a témában?Szerk: Ez a programmer routerek CFE programozásához is jó?
Szek2: Látom páran hardveraprón csinálnak bios írást. Nem szeretném elvenni a munkájuk, csupán csak a tudásra éhezem
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Robotporszívók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- LEGO klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Windows 11
- Battlefield 6
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)