Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence020
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy ez BIOS frissitési hiba -e. Egyik nap azt irta ki a gép hogy boot error vagy valami hasonlót és erre fogtam az alaplaphoz kapott CD-t és arról frissitettem a BIOS-t. De kiderült hogy az egy régebbi verziójú BIOS volt. Miután sikeresen frissitette a BIOS-t utána már nem akart rendesen beindulni a gép. Vagyis addig eljut hogy a billentyűzeten felvillan a 3 jelzőfény de utána kialszanak és ezután 1 husszú és 3 rövid sipolás hallható ami azt jelenti hogy nem talál VGA-t. Szerintem azért mert az szinte biztos hogy a BIOS ezen verziója nem támogatja a mostani processzoromat. A videókártyát nem tudom miért nem látja és igy gyakorlatilag nincs semmi a monitoron.
Gépem: ASUS M2N alaplap
AMD Athlon X2 64 6000 processzor
2x4gb 800mhz ram
gigabyte 9600 gt 512mb videókártya
sata2ös winchesterekErre a problémára kéne megoldás nekem ha van. Vagyis egy BIOS frissitést kéne csinálnom (legfrissebb BIOS)-t "vakon" és hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Pocket 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest