- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kubbi
tag
válasz
Printszkrín #101 üzenetére
A gép elindul... de betegen.
Az xp-t valamiért nem engedi felarkni, de ezt még próbálgatom...( meg a 98-at ismegpróbálom)
A manualjában, 600-850-ig támogatja a duront, és 1200-ig az athlont, gyári biossal. Gondolom, mivel ez 1100-es duron, ezért csak athlonnak ismeri fel.(mint írtam azt is 5X100-on)
Másik biost még nem hegesztgettem rá, mer nem tudom mivel másabb a rev1.3, mint az enyém...(de hogy lehet az hogy a gyártónál nincs ilyen változatú lap???)
Megy vele a gép, bár furcsán... a biosban, ha állítok valamit, akkor lefagyizik, és cmos-t kell törölni. De tegnap este tudtam úgy állítani, hogy ne fagyjon le.
És gondolom, mivel más típusról származó biost akarok ráírni, ezért nagyobb az esély hogy elcsesződik... Ezért kellene nekem jobban tudni, hogy mi a teendő, hogy lehet visszamenteni a régi biost, mert a krónikák arról szólnak, hogy mentsd le ha elromlik legyen mivel visszamásolni, de azt már homály fedi hogy hogy...
(Nem tudom mi volt az elődje) Ez miért fontos?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus strix B550-f bontatlan új..
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest