Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
camper
tag
válasz
zmilaner #1272 üzenetére
Pedig ott kéne lennie, redditen olvastam hogy azzal birkóztak csak admin módban futtatva megy fel. Vagy lehet nálad fenn van eleve az utolsó. De ha maga a reset nem oldotta meg nem hiszem hogy segít.
Esetleg mellékelj videót, van ahol igénylik a gördülékenyebb garanciális ügyéntézés miatt, még az is lehet nem néznek semmit és automatikusan cserélik - főképp ha erre a jelenségre sok a panasz. -
camper
tag
válasz
Francia91 #1205 üzenetére
Ockham borotvája filozófiai elv, amely szerint két, az adott jelenséget egyformán jól leíró magyarázat közül azt érdemes választani, amelyik az egyszerűbb.
Milyen szép verset rittyentett az eladás mellé, kábelhossz meg mindenMásrészről mennyivel kerül kevesebbe egy ilyen membrános billentyűzet 1,5 évesen hogy megérje ezt a tortúrát? Most leveleztek?
- Nem működik.
- De
- Nem
- De de
- Nem nem
- De de deKb így tudom elképzelni.
Nem idegesítelek tovább, az én tippem, hogy ez már akkor sem működött mikor Várpalotán a dobozba tette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest