- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
válasz
GeorgeTerror #135 üzenetére
Jaja, én voltam az elkövető, xp van amúgy, és 6-os explórer. De nem a legjobb ez a megoldás, viszont csak lokális megoldás jöhet szóba... még agyalok rajta kicsit.
-
GeorgeTerror
senior tag
válasz
CsendPenge #134 üzenetére
Te tiltottad le?
win van ott?
Mert az explorerből is ki lehet tiltani, a hatosból 2k alatt, de gondolom máshol is -
CsendPenge
őstag
OFF
Valami lesz ma este, amit lehet, hogy érdemes lesz megnézni! Gálvölgyi show :) Szerencsére. -
Satan-Claus
senior tag
-
nap
addikt
Meg jo, hogy nincs gyerekem. Kicsit nehezen magyaraznam meg neki, hogy fomusoridoben, negyed kilenckor miert zuhanyozik ket csaj egyutt, meg hogy miert log a ficko laba kozt ami log, meg hogy miert smar csak ugy ket no. :)
Azt kicsit konyebb lenne miert olyan alacsony a tarsalgas szinvonala.
(mert valogattak a szereploket ! :) ) -
Lomos
aktív tag
Hehe
Azert eleg jo kis topic lett annak ellenere hogy xar :)) -
Satan-Claus
senior tag
Lassan tényleg tökön bököm magam. Most beszéltem egy Enternet ügyfélszolgálatossal, mivel már vagy 3 napja olyan tetű lassú a net nálunk mint az őskorban. Közölte, hogy sávszélesség szélesítést csinálnak éppen, na és miért? Naná, hogy minden marha BB-t akar nézni, és ez kegyetlenül leterheli a szervereiket :(
-
JulWCZar
senior tag
Ez a BigBrother egyfelől sz*r (uninteligens szereplők), másfelől nem eredeti, magyar termék, sehol egy pásztur, egy tál gulyás leves, ráadásul bigbrádörnek szólítják a ''kezelőszemélyzetet'', a sokkal értelmesebb nagytestvér helyett.
Azért a bárnál még jobb, mer' ott olyan hülye emberek is voltak, akik az emeleti ablakból az utcára hugyoztak. Itt legalább nem nyílik az utcára ablak. :DD -
Satan-Claus
senior tag
válasz
Nowhereman #124 üzenetére
Nincs harag :)
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
michael jackson #125 üzenetére
Háááát azt hiszem egy kicsit már így is túlságosan publikus lett a szexuális életem, úgyhogy ez a kamerás dolog nem fog összejönni. De ha úgy érzed, hogy kíváncsiságod íly módon indokolatlanul kielégítetlen maradt, itt egy grátisz tipp: gépeld be egy tetszőleges keresőprogramba azt a néhány szót, hogy ''free sex stream video'', és máris válogathatsz kb. 10000000+ oldal közül amelyek hasonló szolgáltatást nyújtanak :)
Vagy keress egy barátnőt...:D -
Den
veterán
válasz
michael jackson #125 üzenetére
:)
-
michael jackson
csendes tag
ne vedd zokon, t. satan-claus, de mivel a bb honlapja nem működik, segíthetnél azzal, hogy felszerelsz egy webkamerát az ''ebédlődben'', így tudnánk egy kicsit kukkolni, és megúsznánk a claudiát is. meg aztán a bb olyan égő, ti bizti jobbak vagytok.
persze ez csak egy ötlet... -
Nowhereman
őstag
válasz
Satan-Claus #123 üzenetére
Bocsesz, csak a beidegzödések!...
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
GeorgeTerror #121 üzenetére
Hmmmm... A távlati tervek még homályosak, de ha ha szeretnél közalkalmazotti minimálbérért melózni, mint a párom, akkor 11 hónap múlva szerzünk valamit neked :)
P.S.:Az ebédidő ki lett tolva 1.5 órára. A túlórát le is lehet csúsztatni :D -
Cathfaern
nagyúr
Én úgy álltam hozzá a témához,mint minden más hasonló dologhoz:Egy-két részt majd megnézek a TV-n azután meg nézheti aki akarja én úgyis mást fogok csinálni. Eddig igazam is lett,már a legelső TV adásból sem néztem 10percnél többet,többek között olyan dolgok miatt,hogy az ''elő'' feliratot nem bírják levenni, meg,hogy olyasvalaki beszél akit úgy hivnak,hogy Liptai Claudia és stb. Azonban van egy olyan intézmény,hogy ADSL,ami nekem is van. Ugyebár gondoltam,hogy majd ezt is megnézem,hogy milyen,aztán had menjen. Csak valamiért nincs kedvem bezárni Media Player-t :D
Egyébként a honlap valami írtó igénytelen,ilyet még én is tudnék csinálni,pedig nem vagyok egy nagy guru ebben a témában:( Egy jórészt internetes műsornak lehetne egy kicsit jobb weboldalja is:( Igaz ki van írva az,hogy ''light verzió'',de egy honlaphoz szerintem nem kell 3 hónap...
Egyébként kiváncsi leszek,hogy meddig ''eszi'' majd ezt a nép. Elképzelhető,hogy ez a ''minden csoda 3 napig tart'' kategóriába esik. -
GeorgeTerror
senior tag
válasz
Satan-Claus #110 üzenetére
Ebédszünet rulez. ;)
De! Nam kapkodós úgy egy kicsit? Illetve csak nekem ijen rövid az ebédszünet (45 perc)? És ha tényleg hosszabb Satan-Claus nem lesz véletlenül szüksége a cégeteknek egy emberre kb 11 hónap múlva? ;)
Den! Vacsorázni? Ebédidőben? -
Satan-Claus
senior tag
válasz
Nowhereman #119 üzenetére
Ez egy csipetnyit erős volt zacsipofi :) Ha őt bántod, engem bántasz.
-
Den
veterán
válasz
Satan-Claus #116 üzenetére
Nem ebédelt, nem vacsorázott, de azért nem kiéhezve ment vissza dolgozni gondolom :)
-
rog
addikt
:)
-
Guard_W
csendes tag
Félreértelmezitek a műsor célját! Ez azoknak készült, akik nem akarnak 100 forintosokat dobni a peep-show fülkéjébe, ha ingyen megtehetik. Csak azért nézik a műsort, hogy a 12 fiatal magamutogató ember intim pillanataiba bepillanthasson, ott lesik a tv-t hogy mikor mennek pisilni és kettyinteni, meg öltözni, és az jó nekik...
Egyébiránt én is nézem a melóhelyen. A kollegákkal jókat röhögünk rajtuk, vagy épp (nem létező) pszichológiai képességeinknek próbálunk hangot adni a résztvevők hülyeségeinek kielemzésével :) :) -
WaterLo
aktív tag
válasz
Satan-Claus #108 üzenetére
Para-Kovács rulezz!
Szigeten nem láttátok a ''műsorait''? -
Den
veterán
válasz
Vacsorázni? :)
-
napos2600
tag
válasz
otthon is van nagy savszelesseg es azert?
vagy bennt tiltjak a BB-t? :))) -
guest
veterán
satan-clausnak üzenem, ne aggódjon a kedvesét biztos csak az újdonság varázsa miatt kötötte le ez a baromság. már vissza is tért minden a régi kerékvágásba. és biztos nagyon-nagyon romantikus lány és romantikázni akar...
-
Satan-Claus
senior tag
Részlet asszem a tegnap előtti Népszabadságból:
[I]Tyll Attilának a beszéd nem jelent megoldhatatlan nehézséget, Liptai Klaudia azonban a szokottnál is mélyebben
repül, amikor meglehetősen földhözragadt stílusában próbál jelentős tetszést aratni a hazánkban állomásozó
bolgár fejőnők körében. A művésznő iskolateremtő célzattal leplezi ordenaré gügyögéssel hangképzésének
nehézségeit, és a gondolati mélységek teljes hiányát, mindezt egy sky-parasztlány gesztus és szókészletével.
Ha azt mondom rettenetes, akkor a tisztelet hangján szólok.
Para-Kovács Imre[/I] -
Gondolom már néztétek a weboldalt...döbbenetes. Ha még ez valami külső ember oldala lenne a BB-ről, akkor azt mondanám, hogy szegény hülye...de ez a hivatalos weblap. Ez a szar 3 hónap alatt többet fog rombolni az emberek gondolkodásán mint az egész eddigi csigaTV. Már a Bár c. dolgot sem szerettem, de azért ezt nem játszották el ilyen nyíltan. Mostantól fogva ez lesz az erkölcsi norma, lehet, hogy az Esmeralda jobb volt. Ezek a barmok lesznek a gyerekek mintaképei. Stb.. A legrosszabb érzés hogy nem tehetek ellene semmit. Naponta fel kellene olvasni a műsorok előtt egy részletet az 1984-ből.. Akkor rájönne a nép hogy pont ők azok, akik a legmocsokabb szerepbe kényszerítik magukat...nem azt a 12 szerencsétlent kellene szidni,aki ottvan, ilyenek mindig is voltak és lesznek is. Hanem azt az x milliót, akik között élni fogunk a következő évtizedekben... na ennyi, bocs hogy hosszú voltam.
-
D2Joci
újonc
sziasztok! nem tudja vki hogy mit kell állítani a mplayeren hogy végre tudjak kukkolni egy kicsit? mindig ''szabálytalan müveletet hajt végre'' és aztán annyi! előre is köszi:))
-
motor
tag
Én nem nézem, de van egy fogadásom valakivel, úgyhogy kérlek benneteket küldjetek 1 emailt, ha esetleg megtörténne a sex..
-
janati
őstag
válasz
Satan-Claus #100 üzenetére
Ez király poén volt!!! Valszeg sok embernél sajnos lehet így működne. He-he, király volt...
-
motor
tag
Én nem nézem, de van egy fogadásom valakivel, úgyhogy kérlek benneteket küldjetek 1 emailt, ha esetleg megtörténne a sex...
Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest