- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Aktív témák
-
guest
veterán
satan-clausnak üzenem, ne aggódjon a kedvesét biztos csak az újdonság varázsa miatt kötötte le ez a baromság. már vissza is tért minden a régi kerékvágásba. és biztos nagyon-nagyon romantikus lány és romantikázni akar...
-
guest
veterán
Kedves Den! Az egyház sosem bukott meg, legfeljebb vissza szorult. Jelenleg a leginkább esélyes nép a túlélésre az arab. Éppen a fanatikus vallásuk miatt.
-
guest
veterán
én csak annyit mondanék hogy röhej.piszkos tizenkettő?:))) claudia jó csaj,csak ne szólaljon meg..
-
guest
veterán
szerintem ez egy akkora nagy baromság.
A sthol A. így sajnos megmenekül a koter elöl.
Pedig illő lenne be b@szni már végre. De aki a jog-köz-létbiztonságra szavazottttt anno, annak itt nincs mit ugatnia.
Majmolni kell a nyugatot, és a sok igénytelen magyar ember meg megeszi. Észre kellene már venni mi mindennel etetnek meg minket.
És ezek után ha nem vennénk a lapot, akkor talán készítenének, illetve vetitenének normális müsorokat is végre. -
guest
veterán
Na végre! Úgy látom nem vagyok egyedül a véleményemmel, hogy ez az egész egy nagy ló...r. Már az elején, mikor még csak beszéltek róla, ellenszenves dolognak tűnt az egész. Tegnap megnéztem a bemutatkozást, hát nem valami eszes csapat. Ezek az emberek, azok akik képesek ennének meg.....ni az anyjukat is némi pénzért. Nincsen ezeknek eszük? A rendőrt megértem, ő alapból hülye. Ez az undorító nyugat majmolás már kezd az agyamra menni! Furcsa módon 1000 évet élt le a magyarság ilyen hülyeségek nélkül, de senkinek nem hiányzott. Most meg mióta európa kompatibilisek vagyunk, elment az emberek esze. Ez már a magyarság végét jelenti, ha képesek mindent feláldozni, a pénz oltárára. A vallást elfeledték (Pedig az egyetlen dolog, ami reményt adhat egy nemzet túlélésére, lásd: róma a pénzre alapozta hatalmát, meg is bukott. Az Usa pénzre alpozza a hatalmát, megfog bukni!)Legalább a magyarok modják azt, hogy ez undorító!!! Lehet, hogy beteg emberek aberrációját kilehet vele elégíteni, de aki normális családban él nem kívánja ezzel a maszlaggal tömni családja fejét. Kerülendő az ilyen.
Laci -
guest
veterán
A következő lépés tényleg a Running man (Arnold Swartzenegger régi filmje alapján) show lesz. Olcsó szórakozás, olcsó embereknek. Amennyire tőlem telik bojkotálom is (nem nézem), mert ez az egész másról nem szól, mint sérült lelkű, pénzimádó befektetőkről, akik a sötét stúdióban fáradt szemekkel figyelik a monitorokon megjelenő nézettségi mutatókat. Nekik ez üzlet. Az meg senkit nem érdekel, hogy ezek a szerencsétlenek, akiknek 15 millió fotint, többet ér, mint embernek maradni, hogy fogják majd feloldani azokat a konfliktusokat amiket ez a műsor okoz nekik (és nem feltétlen abban a 100 napban).
Off: Elnézést kérek a guest miatt mindenkitől.
Nem azért nem vállalom fel a nevem, mert ''társadalomképtelen, sunyi alak'' vagyok (mint az összes netező), hanem mert elfelejtettem a jelszavam. Hogyan tudnék emlékeztetőt kérni (sehol nem találok ilyesmire linket)? A regisztált nevem Bagoly. Köszönöm a segítséget. -
guest
veterán
Itt már nézhető online: http://bblive.valosagshow.com/
Reggel még csak ketten dumáltak kinnt az udvaron, gondolom a többi bennt döglött az ágyban...
Aktív témák
Hirdetés
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest