- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joccadoki
senior tag
válasz
Tamás9x #17864 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de én, mint iPhone szevizes, aki ismeri az alaplapokon az összes ic-t, tudom, hogy ha egy szám vagy betű megváltozik, az akár az alaplap tönkremenetelét is okozhatja. A probléma nem csak ebből fakad, hanem meg akarom csinálni úgy, hogy ne legyen felesleges a beleölt munka, hisz nem egyszerű moduláris szervízről van szó.
magyarán reménykedtem, illetve reménykedem, hogy van köztetek olyan aki ért hozzá, és tud egy szakmailag helyt álló választ adni, nem pedig rakd fel aztán lesz valami, mert hát azt hívják kókányolásnak.
Így a kérdésem továbbra is fent tartom -
joccadoki
senior tag
-
joccadoki
senior tag
Tényleg nem tud senki segíteni a feltett kérdésemben?
-
joccadoki
senior tag
Üdv! Hozzáértők segítségét kérem.
van egy régi lapom amit javítanék (illetve megpróbálom)
ez lenne az eredeti north bridge ami meghalt, és cserélném.
viszont csak ilyet találtam:
[VT8235 0414CE (bár sárga betűk hívják fel a figyelmet, hogy az CD)]
Kompatibis lehet vele, vagy fontos, hogy 0252CD legyen a vége -
joccadoki
senior tag
-
joccadoki
senior tag
Üdv!
Remélem jó ajtón kopogtatok.
Lenne pár vga amit reballozni kellene. A kártyákat próbálta valami “kókány úr” javítani. A kártyák effektíve nem érnek sokat, csak inkább ritkábbak. Sajna átvertek velük, kidobni sajnálnám őket, így ha van egy bevállalósabb egyén aki nem csillagászati összegekért szóba áll velem, az írjon privátba. 11 vga van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest