Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KillHates

nagyúr

válasz ielektros #13544 üzenetére

Huh! Nagyon elbeszéltünk egymás mellett. Fel nem merült bennem, hogy Neked de jó, meg de könnyű, meg kolbászból van a kerítés...
    Lett volna rá lehetőségem, hogy kimenjek, még Te is segítettél volna :R De nem mentem, mert tisztában vagyok a kinti nehézségekkel, meg még ha megy is a bolt rendesen akkor is "aussi" fogsz maradni amíg élsz.
    A német bürokráciát meg tényleg semmi sem múlja felül (illetve alul :D) horror lehet ami kint megy, de legalább annyiban szerencsésebb a történet, hogy ott le vannak rendesen fektetve a szabályok és nincsen mismásolás...

Szó sincs arról, hogy kint más lenne az aki eleve olyan ember, hogy az eBay-es 100€-s MBP-re majd azt hiszi, hogy 50€-ból majd meglesz és nagy király majd ha 400-ért elmegy. Ez egy külön állatfaj, a seftesek... Az ilyen olcsó jánosokat eleve elhajtom én is, csak a probléma van velük, mert nem az elvégzett munkával van a baj, hanem a hozzáállásukkal.

Amire rá akartam világítani, hogy itthon ahol azért más a morál jelentősebben (prolibbak az emberek) jobban van igény a taknyolásra, mókolásra, makkforrasztásra... Vagy legyen fillérekből megjavítva, vagy kidobja és nyom egy Cetelemet az Ócskányban :D

Szóval tőlem nem fogsz irigykedő levelet kapni, mert tudom, hogy brutál szopás van kint, hogy egyáltalán megteremtsd az egzisztenciádat és ne az utolsó tróger legyél a sorban...

Egyébként mikor jössz Ungarn? Kéne egy kis vesemosás :D :DDD

Új hozzászólás Aktív témák