- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ielektros #13544 üzenetére
Huh! Nagyon elbeszéltünk egymás mellett. Fel nem merült bennem, hogy Neked de jó, meg de könnyű, meg kolbászból van a kerítés...
Lett volna rá lehetőségem, hogy kimenjek, még Te is segítettél volnaDe nem mentem, mert tisztában vagyok a kinti nehézségekkel, meg még ha megy is a bolt rendesen akkor is "aussi" fogsz maradni amíg élsz.
A német bürokráciát meg tényleg semmi sem múlja felül (illetve alul) horror lehet ami kint megy, de legalább annyiban szerencsésebb a történet, hogy ott le vannak rendesen fektetve a szabályok és nincsen mismásolás...
Szó sincs arról, hogy kint más lenne az aki eleve olyan ember, hogy az eBay-es 100€-s MBP-re majd azt hiszi, hogy 50€-ból majd meglesz és nagy király majd ha 400-ért elmegy. Ez egy külön állatfaj, a seftesek... Az ilyen olcsó jánosokat eleve elhajtom én is, csak a probléma van velük, mert nem az elvégzett munkával van a baj, hanem a hozzáállásukkal.
Amire rá akartam világítani, hogy itthon ahol azért más a morál jelentősebben (prolibbak az emberek) jobban van igény a taknyolásra, mókolásra, makkforrasztásra... Vagy legyen fillérekből megjavítva, vagy kidobja és nyom egy Cetelemet az Ócskányban
Szóval tőlem nem fogsz irigykedő levelet kapni, mert tudom, hogy brutál szopás van kint, hogy egyáltalán megteremtsd az egzisztenciádat és ne az utolsó tróger legyél a sorban...
Egyébként mikor jössz Ungarn? Kéne egy kis vesemosás
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Ford topik
- Star Trek
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró eléőtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest