Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
paprobert #52 üzenetére
Aztán bízzunk benne, hogy tényleg így van, mert a média tudtommal nem szokott a nyereséges ágazatok közé tartozni. Előbb-utóbb valaki beteszi a lábát egy zsák pénzzel, majd a háttérből keveri a paklit. Ha a GN-nél nincs ilyen, az igen érdekes, mert szerintem már ennél jóval kisebb csatornákat is megkörnyékeznek a szponzorok, a nagy hardvergyártó cégek.
-
válasz
paprobert #52 üzenetére
Igen alapvetően ebben jók, én ezért tartom minőség újságírói hozzáállásnak, amit csinálnak, mert tudnak hatni a gyártókra, s nem félnek attól, hogy emiatt nem kapnak tesztre ezután semmit. Nyilván a klasszikus mélyvizes tartalomban nem jók, Tech Jesus Steve szakmailag nem expert, hanem kb átlagos.
Nem alaptalan, öncélú fikázást tolnak, hanem van benne konstruktivitás is, persze nyilván én se értek velük mindenben egyet. Több ilyen kéne, többféle véleménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- Dell RTX A4000 16GB
- Gigabyte Aero 15XC (RTX 3070, Intel Core i7 10870H, 32GB RAM,1+TB SSD) Beszámítás! JÓTÁLLÁSSAL!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest