Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Gépjármű ügyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
paprobert #52 üzenetére
Aztán bízzunk benne, hogy tényleg így van, mert a média tudtommal nem szokott a nyereséges ágazatok közé tartozni. Előbb-utóbb valaki beteszi a lábát egy zsák pénzzel, majd a háttérből keveri a paklit. Ha a GN-nél nincs ilyen, az igen érdekes, mert szerintem már ennél jóval kisebb csatornákat is megkörnyékeznek a szponzorok, a nagy hardvergyártó cégek.
-
válasz
paprobert #52 üzenetére
Igen alapvetően ebben jók, én ezért tartom minőség újságírói hozzáállásnak, amit csinálnak, mert tudnak hatni a gyártókra, s nem félnek attól, hogy emiatt nem kapnak tesztre ezután semmit. Nyilván a klasszikus mélyvizes tartalomban nem jók, Tech Jesus Steve szakmailag nem expert, hanem kb átlagos.
Nem alaptalan, öncélú fikázást tolnak, hanem van benne konstruktivitás is, persze nyilván én se értek velük mindenben egyet. Több ilyen kéne, többféle véleménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest