Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz AIex #15333 üzenetére

Köszi (és mert_csokis-nak is, ezt a Klekt-et pl. nem ismertem). Tegnap nézgelődtem facebookon, hát, pár csoporthoz már azért tényleg boomernek érzem magam :D (tanultam pár új rövidítést is :D) , de a Stockroomba beléptem. Amúgy tényleg jobb lenne valami jobban átlátható felület, mert így pl. szerintem nehéz méretre vagy adott modellre keresni.

Stockx eladással mi a tapasztalatod, mennyire körülményes? Ha már nem DS egy pár, hanem lakásban felpróbáltam, akkor gondolom ők már nem foglalkoznak vele, ugye? (illetve ami nem tetszik, hogy állításuk szerint 15%-os transaction price-ot is rád verhetnek, ha amit küldesz nem megy át a minősítő processzükön, persze részben megértem, hogy nem akarják, hogy mindenki mindenfélét el akarjon sütni eredetiként és terhelje őket feleslegesen, de pl. ha tényleg valami apróságon bukna egy eredeti pár, akkor nem örülnék neki, ha ki kellene fizetni)

Egyelőre eladni gondoltam egy mid AJ1-et, annak keresetem volna a legegyszerűbb platformot, de ahogy látom itthon azért alacsonyabb árak vannak, a stockx eladás meg kicsit körülményesnek tűnik nekem, így lehet, hogy marad még nálam, és vagy hordom később, vagy várok, hogy megy-e még felfelé az ára :)

Amúgy nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én a járvány indulása óta a különböző leárazásokon több pár cipőt vettem (mondjuk egy évre vetítve), mint előtte bármikor, pedig az idő 90%-ában otthon ülök home office-ban :D - igaz, ha nem porladnak el állásukban (mondjuk pl. egy react talpra kíváncsi lennék, hogy ha csak magában áll, akkor 3-4 év után is olyan "friss"-e, mint újonnan), akkor a következő 3-5 évre megvagyok, csak az a zavaró, hogy viszonylag könnyen bele lehet futni egy jó aboutyou vagy nike.com-os ajánlatba, így néha már komolyan le kell beszélnem magam a vásárlásról. :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés