- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geby
senior tag
válasz
moha bácsi #734 üzenetére
Helyes.
A múltkori HP notis Vistás USB elb*szódos történetnek sem lett jó vége. Sokat olvastam, sokat szívtam, mások is szívnak, másoknak sem lett jó, nekem is csak rosszabb lett. Újratelepítés megoldotta.
Most van megint egy HP, az meg a reggeli boot után nem talál vezetékes hálózati eszközt, eszközkezelőben sincs. Újraindítás után lesz rajta. De mindig csak reggel csinálja. Ha nap közben újraindítom akkor működik.
Múlt héten is összehozott a sors egy ilyen HP-val, azon a gyári LAN/Wlan switching csesződött el. Nem volt hálózat sem vezetékesen, sem vezeték nélkülin, biosban kikapcsoltam ezt a switching opciót, utána egyből lett.
Eddig sem szerettem ezeket hápé szerkezeteket, hát ezután sem lesz jobb véleményem. Minden esetben valami szoftveres elkakálódás van. Múltkor is kiírta a gép, hogy indítsd el ezt meg ezt a progit és állítsd át. Csodás, csak nincs ilyen progi rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest