Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Lehet csinálni hideg indítást? Az mennyi idő? Mert ugye most úgy van hogy kikapcsolásnál elment bizonyos adatokat (hibernál) a gyorsabb bekapcsolás érdekében. Ha már itt járunk mennyi idő kell kikapcsoláshoz? Azt valahogy soha nem említik meg.
Nekem:
Gombtól a Grubit, szóval még bőven nem OS-t tölt: 18,36 (ti is megmondhatnátok mennyi idő kell a rendszertöltőig)
Terminál: 30,59
X Server + SLiM: 33,91
Kikapcsolás: 8,08Mindezt egy régi gépen (meg is látszik az értékekből). Összehasonlításként még annyit tudok mondani hogy régen egy élet volt mire az XP betöltött, de az kinek nem?.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest