Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- Szellem.: Lamzu MAYA X gamer egér! Az egerek Lamborghinije.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalacskepu: Ryzen 7 5700G 5GHz-en
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Morris
veterán
helyesbítek - kurva jó ez a videó!
-
Undoroid
őstag
Reggelt' az Uraknak!
Szia Tááo!
Nos,mit sikerült fogni? ...abból sem lesz halászlé!
A targoncás hapsi centrifugázta a ruháját, mert a raktáron kívül dolgozott és éppen esett az eső...
* * *
Uram!
El is lehet jönni a portékáért és így ki is lehetne próbálni...
* * *
Előre is köszi!
Fero02-Nagymester is készíthetne egy pár képet...
* * *
Szia koma!
-
tááo
aktív tag
válasz
Morris #37394 üzenetére
Igazad lehet, nem tudnak már újat kitalálni gondolom emiatt nyúlnak vissza korábbi bevált sztorikhoz. A szemtől szemben valóban egy nagyon jó film, parádés szereposztással.
Na mennyek én akkumulátort tölteni. Ez van, ha ritkán használom az autót és csak áll a hidegben. Drága a benya.
-
Geby
senior tag
-
public73
senior tag
na mentem focizni egyet!
-
public73
senior tag
válasz
Devid_81 #37390 üzenetére
Royal Canin tápot kap a kutyó, de vissza van az is véve minimumra....
39 kilós már most 10 és fél hónaposan és nem szeretném, ha a csontok-ízületek rovására menne!
szóval a kuytó rendben van, de nagyon!
ha minden jól megy, akkor nyáron jön hozzá még egy!!!
az anyja kiállítási darab, az apja a rendőrségnél felderítő kutyó....
nem lenne rossz alomból való....
az ára még kérdéses viszont..... -
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Jó reggelt Urak!
Most nem azért, de itt a PH-n mostanában semmit nem lehet eladni, kegyetlen jó helyen lakunk...
Vinnék a szajrét a Pestiek, meg dunántúliak...csodálkoznak, hogy nem akarok komplett gépet postázni.
Pont az hiányzik nekem, hogy kitalálja, hogy nem jó a gép és oda vissza küldözgetjük egymásnak szép kis összegért.Szerk: (#37386) tááo: Az utolsón jót vidultam!
-
Undoroid
őstag
-
-
-
Undoroid
őstag
-
public73
senior tag
Undoroid és más metal kedvelő fórumtársnak szeretettel: [link] 18+!!!!
-
Devid_81
félisten
He, mif*sz, volt ma földrengés?
-
tááo
aktív tag
válasz
Morris #37364 üzenetére
Morris:Én azért adnék 7/10. Nekem tetszett.
Vagy csak mostanában túl sok sz@r filmet láttam.Végre egy olyan krimi aminél nem néztem a VLC lejátszót, hogy menyi idő van még hátra.
Undoroid: a Köpök a sírodra c. filmet mintha meséltem volna neked. Majdnem spoiler: Újságíró csaj egyedül egy faluszéli házikóban.
-
Devid_81
félisten
Vazze, mióta fogyaszt a Pro Hardver?
-
Devid_81
félisten
Kovácsné meséli a barátnőjének:
- A férjem végre kibékült velem. Mióta rajtakapott a postással, fél év hallgatás után most szólt hozzám először.
- Na és mit mondott?
- Hogy miért nincs sör a hűtőben."A hírekben olvastam, hogy Pakisztánban nagy földcsuszamlások voltak.
Ezek szerint nem Mohamed ment a hegyhez..."Vendégségben kérdi az egyik vendégtől a háziasszony:
- Hány szelet süteményt adhatok?
- Egyet kérek - mondja a vendég.
- Ugyan már, nem kell udvariaskodni! - nógatja a háziasszony.
- Rendben, akkor egy szeletet adjál, te hülye tehén!Az Etióp iskolaorvos méri az etióp gyerekek súlyát:
- Hm, ez igen, 40 kiló! Kérem a következő osztályt!Mintha Békéscsabát látnám...
Itt kellene dolgozni!
Mi az a kézifék?
Talán megoldva a Magdi anyus rejtélye
Szerk: (#37370) Undoroid: Had szóljon Uram!
-
Devid_81
félisten
Egy kis filmajánló:
Köpök a sírodra.
Akinek a Fűrész bármelyike bejött, ez is tetszeni fog.
Nálam 7/10Holnap, amikor a háború kezdődik.
Nem hanyatt esős, de egynek elmegy azért.
6/10 -
Undoroid
őstag
-
public73
senior tag
Dani!
mit találtam Neked: [link] -
Morris
veterán
Szép jó estét Urak!
Tegnap este adtam egy esélyt a Takers című amerikai filmnek. Egyszer nézhető. Többször nem.
Valahogy "Szemtől szemben" koppintás
Nálam 5/10Ja és savaztam én is. Február második hete a legjobb!!!!
Undoroid koma: szavak nincsenek, annyira jó színész volt!!![link]
-
tááo
aktív tag
Undoroid barátom ez ismerős?
-
tááo
aktív tag
jó estét!
Geby: Azt bírom, hogy bármi szóba kerül akár ph buli, akár posta, vagy bár mi, Neked mindig van egy linked.
Roppant napra kész vagy.Ez de sz@r film. Kár volt az időt rápazarolni.
-
Dani_kp
addikt
Film+ bemutató
Nagyon állat, és igen TV-be is adták
.
-
Geby
senior tag
válasz
fero02 #37346 üzenetére
Tesco, Center. Postakereső
-
Dani_kp
addikt
Mivel az alaplapos totyikba nem kaptam választ, ezért itt is feltenném kérdésem...
Elsősorban public73-nak szól
-
Dani_kp
addikt
válasz
Stylewars_kp #37331 üzenetére
Csáó.
Jaja, holnaptól már szkúlba is megyek
Undoroid:
Mikor léptem mesteri rangra?
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Most egy egyszerű kérdéssel fordulok hozzátok, azaz remélem egyszerű.
Szóval sürgősen, még ma szükségem volna egy Socket478-as lefogató keretre, de természetesen a helyi boltban nincs.Szóval valakinek nincs kimaradva egy ilyen kerete? Ilyesmire gondolok konkrétan: [link]
Még ma érte mennék Csabára. -
Dani_kp
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
-
geza12
aktív tag
válasz
fero02 #37324 üzenetére
A Foxconn az jóféle, egyik haver most vett egyet újjonan (AMD 890), azt mondja elég jó , és 5-6ezerrel olcsóbb mint a Gigabyte meg Asus és ugyanazt tudja adatok alapján.
Zotac meg EVGA, nincs AMD-be, de a hallottak és a VGA-ik alapján elég jók lehetnek.
AMD-sből Sapphire van, ami tulajdonképpen egy Jetway úgy tudom.
Volt még annó egy XFX is azt hiszem, de csak 1 típus, azóta nincs.A Biostar ,ECS, és a J&W azok tényleg a költség kímélőbb megoldások, de olyanok is.
Annó én még az ABIT-ra esküdtem, de kár hogy megszűnt.
Mindig az ár/érték arány a kérdés szerintem.
-
Undoroid
őstag
válasz
fero02 #37320 üzenetére
" A boltban volt olyan, h úgy jött vga, h 2 db kondi az antisztatikus zacskóban volt. " Ez azért elég durván hangzik!
Dobozos vagy OEM (zacsis) termék volt?Nem mind1!
ODD-vel kapcsolatban Nekem is voltak rossz tapasztalataim (gyártmányt direkt nem írok)!Egy CD-writer/DvD-reader kombóról van szó!Még 2002-ben vettem!Nem használhattam túl sokat.Egyszer csak gondolt egyet és random módon kezdett csak olvasni!Még most is megvan, mert a gyári Audio-CD és egy-két gyári adatlemezt még kezelni tud!
Azóta egy Pio 108-ast használok, ami nem egy mai darab,de semmi gondom sem volt vele!
* * *
" elég sok probléma akad velük, na meg a giga 68xx kártyákkal is, fórumba utána lehet olvasni. " Vajon milyen használat közben?Egy amúgy teljesen tökéletesen működő cuccot hamar haza lehet vágni egy felesleges vagy eszetlen tuninggal!Aztán persze gyorsan rá lehet fogni, hogy az adott termék egy hulladék...Miközben más dolog áll a háttérben!
* * *
Ott volt például az első -és eddig utolsó- FSP-Bluestorm tápom!Mindenki tudja, hogy milyen kategória?!Újonnan vettem és kibírt 2napot!Behalt a hűtése és javíthatatlan volt!
Kifogtam egy gyári hibásat!Ettől még a többi jó...Azóta egy Zalmit használok, amivel soha-semmi gondom nem volt!Egyszerűen elnyűhetetlen!A rendszeres kiporolást meghálálja!
Júúúj.Itt lenne az ideje ismét kitakarítani a teljes masinát!
* * *
Külön postot érdemelne: KLIKK Nagyon szerettem a filmjeit!Azok a grimaszok...
-
fero02
nagyúr
válasz
geza12 #37323 üzenetére
ASRock-ot elvből nem? Épp ideje lenne ezen a tévhiteden változtatni.
És a Gigabyte-ot sem kell elítélni rögtön, mert egy lapcsalád nem sikerült űber tuningosra.
Amúgy az ECS, Biostar és a J&W sem rossz, ha a költséghatékonyság szempont. Amúgy meg Foxconn, DFI, Zotac, EVGA... -
geza12
aktív tag
Jó napot fórumozók!
fero02-vel , maximálisan egyet értek, én sem preferálom az MSI-t mint márkát abszolút, bár most az utóbbi időbe összeszedték magukat szerintem.
AMD 8XX chipsetes lapjaik egész jók, ellentétben a Gigabyte-al, amik el lettek tolva eléggé,
elég sok probléma akad velük, na meg a giga 68xx kártyákkal is, fórumba utána lehet olvasni.
Kicsit csalódtam a márkában...Az ASUS-nak általában jó lapjai vannak, de drága, rossz az ár/érték aránya, AsROCK-ot
meg elvből nem vennék.
Kérdés hogy ezek után milyen márkájú alaplapot érdemes venni? Nem lehet már bízni semmiben sem csak a tapasztalatokban. -
fero02
nagyúr
válasz
Devid_81 #37315 üzenetére
Én itthon optikai meghajtókkal szop@ttam le magamat (vagy 3* cserélték gariba) utána kicseréltem LG-re. A boltban is, mindegy volt, h dvd olvasó vagy író, sorra hordták vissza őket.
A boltban volt olyan, h úgy jött vga, h 2 db kondi az antisztatikus zacskóban volt. Ezt nem feltétlen írom a gyártó hibájára, de sztem azt is ugyanúgy dobálják, mint az össze s többit, viszont az összes többinél ilyen nem volt.
Prémium kategóriás lap. Összeszerel, power on, se kép se hang.Kínlódás, semmi eredmény. Vissza garba, csere. Új lap élt kb egy hetet, meghalt. Kértünk helyette Asus-t.
Na aztán megbeszéltük, h nem vagyunk mi saját magunk ellensége, ezért soha többet nem hozunk semmi MSI logójú terméket.
-
Undoroid
őstag
válasz
Devid_81 #37310 üzenetére
Jó reggelt magának is Uram!
" Gondolom terepgyerek voltál "
Nem vitás,így történt!
ERRE: Tényleg nem volt ócsó!Valami 40K körül vettem egy webshoppból!Akkor jelent meg ez a széria és ezért is volt ilyen vaskos az ára!Nem csalódtam benne,mert remekül el van látva mindennel, amire csak szükség van!
* * *
Értem koma!
Lehet, hogy "kifogtam" ezt a mobo-t?Egyedüli bajom ezzel a lappal az volt, hogy bekapcsolás után veszedelmesen világított a felületére integrált magasfényű LED-től!Nem volt túl sok rajta!Mindössze 29db van elszórva rajta!
Deaktiválni nem lehet őket ezért kaptak 2réteg fekete szigetelő szalagot és így nem annyira zavaró a gépházból kiszűrődő fény!
* * *
szerk:
Igazad van!Meg is feledkeztem a korábbi VGA-kártyámról!Az is olyan volt!Az sajnos kifeküdt...évekig szolgált minden gond nélkül,de utolérte a G80-as széria egyik hibája...Meg voltam vele elégedve!Nem fogott ki rajta semmi, amivel Én játszottam!
-
Geby
senior tag
válasz
Én is találkoztam jópár MSI alaplappal ami teljesen érthetetlen módon egyszer csak úgy gondolt, hogy nem működik többet.
Azt tudtátok hogy felénk van korcsolyapálya Pósteleken.
postelek.comFelénk létezik valami kölcsönző, vagy ilyesmi, vagy ahol értelmes árakon lehet vásárolni korit ?
-
Devid_81
félisten
válasz
public73 #37316 üzenetére
Igen az Ő lapja elég vagesz, az ára is az volt biztosan!
Azokban meg azért van anyag bőven.
Emlékszem anno Hooplás pályakocogásom elején rengeteg MSI szutykunk volt, majdnem (régi) ASRock szintű volt a lapok tuningolási lehetősége.
Még a P35-öst is eltudták úgy cseszni MeSIék, hogy full antituningos volt. -
public73
senior tag
válasz
videókarim volt belőle:
- 8600GTS szerettem, el is adtam...
- 7900GTO meghalt a hűtése a rohadéknak....cserébe kaptam gariba egy 8800GT-t (szintén MSI-t) --->na ezt már szeretem!!!!
alaplapokkal nincs kapcsolatom, de sok jót én sem hallottam felőlük.....
ami nem zárja ki, hogy Undoroid kollega lapja kiválló volt! -
fero02
nagyúr
Tyű bazz! Ez nekem sem jutott eszembe. Amúgy vmi látható mennyiséget oldott még ki belőle?
Undoroid: boltos pályafutásom alatt (~ 5 év) ennyi hibás dlgot csak az MSI-től láttam. Mindegy, h alaplap, vga, vagy optika, rengeteg szar volt. Kezdve az alap fapados dolgoktól a komolynak mondott dolgokig. Egyszerűen megutáltam és akit csak tudok lebeszélek róla.
-
Geby
senior tag
-
Devid_81
félisten
válasz
Undoroid #37308 üzenetére
Jó napot, reggelt, estét, délutánt mindenkinek!
Uram, az jó ha jó buli volt!
Gondolom terepgyerek voltál, azért kevertek össze bizonyos emberekkel!(#37309) tááo: Én mindenképpen benne vagyok, csak annyi, hogy szombati nap legyen, bár talán mindegyik péhá tali szombaton volt eddig is.
-
tááo
aktív tag
válasz
public73 #37292 üzenetére
Jó reggelt!
public73: Én is felvetettem a dolgot de nem reagált rá senki. Csak egy próba volt.
Fero02: a sebbenzin rossz ötlet volt, az összes gumi alkatrész megduzzadt tőle.
A fenébe gondolhattam volna, hogy nem olajálló. Szerencsére miután kivettem belőle visszahúzódott.
Még próbálkozom vele még jó, hogy csak az egyiket raktam benzinbe.
-
Undoroid
őstag
válasz
Devid_81 #37298 üzenetére
Estét/reggelt' az Uraknak!
Így van Uram!
Mentem is!Jó buli volt,de iszonyatos cigaretta füst volt!
Jót kacagtam az egyik cimborán!Az öltözékemből azt hitte, hogy a rendfenntartó erők részeként voltam jelen és követelte, hogy húzzam elő az önvédelmi fegyveremet az oldaltáskámból!Abban a fényképező gépem lapult...
Legutóbb -ugyanott- ,de egy másik -ismeretlen személy- egy azóta már betiltott tömörülés egy tagjának nézett az öltözetem alapján!
Vicces emberek vannak!
* * *
" Egy vmit fogadj meg. MSI-t sose vegyél! Bármit, csak azt ne. " Ezt részleteznéd?
Nem vagyok híve egyik gyártó termékének sem (mondjuk egy gyártó van,amit kifejezetten kerülök) , de Én pont az MSI gyártmányú alaplapot választottam az igen komoly és megbízható hűtése miatt...
Semmi gondom nem volt még vele és tuningban is remekül villant!
-
littlelion21
addikt
Jóccaka!
-
Dani_kp
addikt
Mára ennyit. Lépek. Jó éjt!
-
Dani_kp
addikt
Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Mini-ITX
- Hobby rádiós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Milyen egeret válasszak?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest