Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Undoroid

őstag

válasz fero02 #37320 üzenetére

" A boltban volt olyan, h úgy jött vga, h 2 db kondi az antisztatikus zacskóban volt. " Ez azért elég durván hangzik! :Y Dobozos vagy OEM (zacsis) termék volt?Nem mind1!

ODD-vel kapcsolatban Nekem is voltak rossz tapasztalataim (gyártmányt direkt nem írok)!Egy CD-writer/DvD-reader kombóról van szó!Még 2002-ben vettem!Nem használhattam túl sokat.Egyszer csak gondolt egyet és random módon kezdett csak olvasni!Még most is megvan, mert a gyári Audio-CD és egy-két gyári adatlemezt még kezelni tud!

Azóta egy Pio 108-ast használok, ami nem egy mai darab,de semmi gondom sem volt vele!

* * *

Géza12!

" elég sok probléma akad velük, na meg a giga 68xx kártyákkal is, fórumba utána lehet olvasni. " Vajon milyen használat közben?Egy amúgy teljesen tökéletesen működő cuccot hamar haza lehet vágni egy felesleges vagy eszetlen tuninggal!Aztán persze gyorsan rá lehet fogni, hogy az adott termék egy hulladék...Miközben más dolog áll a háttérben! ;)

* * *

Ott volt például az első -és eddig utolsó- FSP-Bluestorm tápom!Mindenki tudja, hogy milyen kategória?!Újonnan vettem és kibírt 2napot!Behalt a hűtése és javíthatatlan volt! :Y Kifogtam egy gyári hibásat!Ettől még a többi jó...Azóta egy Zalmit használok, amivel soha-semmi gondom nem volt!Egyszerűen elnyűhetetlen!A rendszeres kiporolást meghálálja! :K Júúúj.Itt lenne az ideje ismét kitakarítani a teljes masinát! :B

* * *

Külön postot érdemelne: KLIKK Nagyon szerettem a filmjeit!Azok a grimaszok...

Aktív témák