Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Szia Geby!
Végig néztem!Nagyon sok igazság van benne...talán túl sok is...Pazarol a világ!
* * *
Volt egy ideillő mondás: " Nem Apáinktól örököltük a Földet,hanem gyermekeinktől kaptuk kölcsön! " Sokan nem fogják ezt fel...
Az egyik ismerősöm -ha tehetné- még a WC-re is kocsival menne...
Ez pont ilyen,amikor valaki megfeszelt,húzott procival és VGA-val netezik...
* * *
Gondolom, hogy még most sem preferájla a házikóját?
ERRE: Nagyon megváltozott a Kutyid...és mindjárt kettő is lett belőle!
* * *
Meg kellett lépniük...Rengeteg csaló és unatkozó van jelen az oldalon!Pár napja leltem rá erre is!Mi értelme van ennek?
Próbálják megvédeni az Eladót és a Vevőt is!Ennek pedig ára van!Te sem szeretnél egy újabb csalóba/átverős alakba botlani?Emlékezz vissza azokra a megégett Corsair-ramokra,amiket itt vettél valakitől...milyen jó volt a visszavásárlási garancia?
Mondjuk Én eleve helyben biznyákolok!Legutóbb is majdnem elvitték a VGA-kártyámat és ha Te nem szólsz időben,akkor egy hulladék tápegység (OFF)szinte(/OFF) azonnal hazavágta volna az amúgy tökéletesen működő zsugámat!Se pénz-se VGA nem lett volna!Nekem ennyit nem ért volna meg ez a biznyák...A vevőjelölt váltig állította, hogy jó tápja van!Mint kiderült egy 500W-os "igen megbízható" DEER-ről volt szó,amivel még sohasem volt semmi gond!Arra viszont nem gondolt, hogy a VGA-m simán megesz 200+ W-ot játék közben!!!Az a 'táp' a tartós terhelést tuti, hogy nem bírt volna ki és vitte volna magával a cuccot...
* * *
Itt közülünk Te bizniszelsz a legsűrűbben és a legtöbbet!Te biztos sok mindent láttál már!
* * *
Tááo!
" Osi néni " Ezen dőltem!
* * *
" amper mennyi van benne? Az a lényeg, hogy indítóamper jó sok legyen
Ha jól tudom 9,x V aminél már leül és csendben marad! " Ezt a mondatodat többször át kellett olvasnom,de még most is csak nevetni tudok rajta!Az áram a kapocsfeszültség és a terhelő ellenállás hányadosa! I=U/R a terhelőáram szinte állandó,de a gyenge akku kapocsfeszültsége folyamatosan csökken!Ezáltal a kivehető áram és ezzel a forgatónyomaték is sokkal kevesebb lesz!10.4V alatti kapocsfesszel rendelkező akku már soha nem lesz megfelelő...Átmenetileg még használható lesz,de cserélni kell majd!
* * *
Várjuk ki a végét is!Meg kell találni a középutat!Ha túl drága lesz a szolgáltatás, akkor csökken az oldal látogatottsága is...
Aktív témák
- Jogász topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Honor 200 Lite 256GB - GYÁRI GARANCIA 2026 novemberig
- Lenovo T495 14" AMD Ryzen 7 3700U 16GB 250GB SDD laptop notebook eladó
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Laptop Ultrabook -40% Ultra 7 155H 16GB/1TB 3K OLED 120Hz Intel Arc
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ACH6 R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX3050 16" Win10
- Eladó Ubiquiti Unifi USG-3P Gateway Router 2db!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest