Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
K.Andras.Vfx
üzenetére
Értem én hogy bátor vagy, de más inkább óvatos, ahogy én is. Az biztos ha mecha-t használnék, akármilyen tekerés van rajta, nem mennék a bátor sáv alá, és Te a nagyon bátor sávban játszol vele. Ne haragudj, de az a Te életed, Te döntésed, hogy mennyire bízol egy chip meglétében vagy nem létében és szabályozásában...Egyszer fogod megszívni vele a bátorságot, és akkor a fogak állkapocs is emlékeztet majd rá, hogy pontosan mire is figyelmeztetett már néhány tag itt is. (remélem nincs igazam és megincs csak a pofámat jártatom és csak én vagyok a fosós, de nekem a biztonság az első...)
Szóval Buék, használd egészséggel biztonsággal az újonnan szerzett csodádat, és kívánom hogy ne a híradóban lássam a hatását, hogy milyen jó, hanem itt a fórumon. -
JoeCockBill
senior tag
válasz
K.Andras.Vfx
üzenetére
úgy értem brandingelt lg, sony, vagy samsung. gondolom. önmagában nem jelenti hogy rossz, csak hogy így nem mondott semmit. egyébiránt attól hogy mások is megerőszakolják az akkukat, attól még ellenjavallott. részemről mindenképp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest