- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Azért az APU-k is szépen drágulnak, bár ez valószínűleg a cpu oldalnak köszönhető.
Dvga árakban nem vagyok otthon de ha cpu vs apu összehasonlítást nézek csak akkor ott valóban minimális a felára az apu-nak.A gond ott is szokott lenni, hogy nincs értelmes dvga, főleg kisebb ami apu-khoz mérhető lenne. Most kicsit jobb a helyzet, de sokszor évek teltek el átnevezgetett ősrégi, támogatásban is lemaradó modellekkel és/vagy nem is létező dvga-kkal. Majd bónuszként a desktop apu-k is jól lemaradtak az utóbbi években.
@fatpingvin
Vegyes terhelésben, játékok alatt ha jól láttam 10-15% közötti gyorsulást mértek (Computerbase pl.). Ez kissé más mint a cikkben írt jóval kisebb és cpu terhelésre vonatkozó megjegyzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest