Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Aktív témák
-
Átnéztem, de egy szó sincs arról, hogy hogyan tudom a mostani azaz a gyári bioszt lementeni. Arról sincs, hogy az újjat hogyan tudom rátenni. Kérem valaki írja le. És ne másik topicot mutasson.
-
Tesókám. Ott nem találtam semmit sem. Nekem amolyan lépésről lépésre dolog kellene.
-
Az atiflash progi megvan, meg a 9500 pro biosz is. De a régit pl, hogyan tudom lementeni?
-
dr. rozmark
tag
Testvér! Pár napja én is indítottam egy csaknem teljesen azonos című topicot!
Kereső, mint olyan?
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=17672[/L] -
Kérem valaki magyarázza el pontosan, hogy hogyan kell. Alaplap bioszát cseréltem már, azt tudom. Az is kellene, hogy mit honnan tudok letölteni ami kell hozzá. Köszi.
Aktív témák
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest