- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz norbert1998 #147276 üzenetére
Mi Note 10 nem játszik? Vagy Realme 6? Kamera mennyire fontos?
Nálam az AMOLED panel az alap szűrő, a többi tetszés és pénztárca függvénye. 128GB Szerintem is kell, manapság 1 évad 1080p már 20+ gigára rúg, abból kell kettő a változatosság kedvéért, plusz még kell mellé filmnek és zenének hely - ódivatú vagyok, nálam az is le van töltve.
Szerintem egy telefon legyen olyan, hogy mindenre elég, kivéve ha teljes mértékben szeparálni kell a céges részt.
A végén szerintem hagyd öt választani, az alapján melyik tetszik neki legjobban, elvégre az ő kis csecsebecséje lesz.
Csajosnak én nem erőltetem a telefont. Anno egy Nokiát nyúzott, amíg már tényleg használhatatlan volt, és akkor kért meg, hogy nézzünk új telefont. Előtte hiába próbáltam meggyőzni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest