Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
sírok
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #95187 üzenetére
Nekem is hasonloan teljesít. 1-2 mag 100%, másik 2-3 70-90 közt. Az első tesztnél a gpu 97-98%, azóta az összes 70%. A negyediknél megint fullon megy a vga. De két mag is.
1080p ultra.
Avg fps-t mondom csak: 178-170-185-132. 4.2-n ment a prpco, 1100-en meg a vga.Methonyl elég csúnya. Ez a jatek vagy bench ezek szerint kimondott amd hater, ha a gyengébb gpu-m is jobban ment a tiednel
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Én akárhogy is, azon elmelkedem, higy mi van, ha a portugálokkal máshogy játszunk. Ha nem belgiummal kerülünk össze. Ez a meccs esélytelen volt, ez tény. Meg a nemrég bekövetkezett változók nélkül is. De mondjuk wales vagy akárki más. Mindegy, azért ezek után talán nem mufogsorral fogja a pista kommentálni a legkozelebbit
De az az utolsó 10 perc az nagyon nem kellett volna
-
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #95234 üzenetére
A stadionokat leszámítva javarészt nem a kormányon múlik a fizetése a focistaknsk, illetve hogy miért van benne ennyi pénz. Hanem a néző és szurkoló seregbol. És az ebből jövő reklámokból. Azért nyomatja Viki is a focit, mert ha lenne, nagyon nagy pénz lenne benne a reklám és egyebek miatt, mert rengeteg embert érdekli.
-
norbert1998
nagyúr
A kurva jutub, hogy rakná seggbe egy epilepsziás víziló!
Frissítés után gondolt egyet, és kitalálta, hogy kikapcsolja a funkciót, ami meggátolta, hogy mibilneten hd minőségben menjen a videó. Én ezt itthon nem vettem észre, mert azt hittem wifin van. Erre kiírja, hogy ellenorizzem a halozatot és két masodperc mulva jott az SMS, hogy elfogyott a kibaszott 1 GB internetem!
-
norbert1998
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #95256 üzenetére
tekintve, hogy mindkét gép foglalt volt, a harmadikon meg nincs net...
Laci: 12-én
kismacska: talán mert
1.egyből hd-ban ment
2.instant elindult
3.a faluban rohadtul nincs térerő (nem tudom most mi történt, hogy a konyhaasztaltól a a lakáson végigmászva mindenhol volt )
4. elfeketett telefonnál nem látom az állapotsávot -
norbert1998
nagyúr
mikor lesz vehető az rx 480?
Iceland is comig.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #95336 üzenetére
Nem tudom, én eladom a 280x-et. Aztán vagy egy másik lesz vagy nem tudom. iGP-vel egy darabig elleszek. 2 hete nem játszottam
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz Whysperer #95461 üzenetére
Az a GOT-os még magas nekem Csak S02E10-nél tartok
BTW, beszélgettem hugommal róla... Ő magyarul nézi, és mondom mi a faszom az Deres. Melyik idióta állat nevezte át Winterfell-t Deres-re, Jon Snow-t Havas Jonira, a White Walkers-öket meg Mások-ra?
Jó hogy Arya Stark nem lett Erős Adriai Feka
Vagy esetleg Ned Stark-ot Tetűtojás Stark-káberetva posta tökéletesen stimmel a felháborodásomra.
-
norbert1998
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #95473 üzenetére
Én pontosan ugyanígy voltam vele. És az nekem se tetszik, hogy mindenki képébe nyomják. Viszont tényleg nem rossz sorozat, tehát emiatt az antihyposkodás miatt nem éri meg kimaradni belőle.
És mint mondtam, én is antihyposkodós vagyok alapjában véve. LotR részt vagy hobbit részt egy percet se láttam, a hype miatt. Mostmegmár csakazértse, büszkeségből, nem nézem meg.
-
norbert1998
nagyúr
Havernak megdeglett a pöcöje.
Seggszikla 970 ext3 6300-val. eccecsak d6 hibát írt és 5 sípolástegyik ram ki, ugyanúgy. másik ram ki, első meg be, nem sípolt. de nem volt kép így se, viszont már mást írt ki az errorjelző
ezek után bios visszaállítás, és már az a ram is sípolt. nem merem beletenni a cuccaimat, mert félek megsütné...
por volt rajta egy tonna, tho
emellé meg ez a lap 3 hónapig úgy ment, hogy az alá való rézdiók a gép dobozában csücsültek felhasználatlaul
-
norbert1998
nagyúr
Mióta tanult meg a shamesung szoftvert írni? [link]
-
norbert1998
nagyúr
Best fails of the year 2016 (so far)
That troll bird tho! -
norbert1998
nagyúr
pasztmek ez a K518 Ha nem lenne ilyen kényelmetlen, már ebből lenne a szobám fala kirakva
olyan bass van, az arcomról lerezonál (nem túlzok!!) a fejes (pedig azért olyan kényelmetlen mert szoros), de még tisztán szól, nem nyomja el a közép és magas hangot (legalábbis abban az 5 mp-ben amíg bírtam a hangerőt )remélem a creative aurvana live (1) is ennyire bírni fogja (nem fogom így használni, de valamit jelent, ha ennyire tudja a hangerőt). az lenne az utód a fejes topikosok alapján, ami hangzásban passzolna az akg-hoz.
(xonar dg, 64< ohm setup, full hangerő, bass EQ, bass boosted yt múzik)
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #95629 üzenetére
Egen, talán még az 1,8 di td vagy mifene gondolkodóba ejt (tudod, hogy td mániás vagyok), viszont értelemszerűen ha rossz vagy csak hibás darab van a penzemert, akkor marad a benya.
A parancsolatod meg... Szerintem nagyon reális, kicsi túlzásokkal, a család alapján elmondva. Húgom és apám gyakorlstilag a leírtak szintjén elválaszthatatlanok, és ugyanúgy védi óvja mindentől. Viszont, apám utálja a focit, és hugom tőle tanult meg főzni, nem anyámtól.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Malibutomi #95724 üzenetére
pont te mondod a benzinzabáló szörnyeiddel?
-
norbert1998
nagyúr
Aztabüdös!!!
Ez az a halálos baleset, ahol a csávó ütközött egy busszal Feriihegynél. Ugye a buszon senki nem sérült meg, de az autó vezetője meghalt. Nos, ez a Clio 5 csillagos törésteszttel bír, tudtommal. Mi lett volna egy Seicento-ban mondjuk? -
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #95798 üzenetére
Tudom hogy jogos... De ha jött szemből valaki instant headshot ment a 110-nek, mikor utoljára száguldoztam. Eszembe se jutott volna mellette 150-el elmenni. Ami mutató szerint 150, valójában olyan 135 gps szerint.
-
norbert1998
nagyúr
válasz caindwan #95811 üzenetére
Szerintem meg sokkal pontosabb. És ha belegondolsz van értelme is hogy felfelé csal a mutató.
A gps-nek illik pontosnak lennie, tekintve hogy ha 100-at mutat mész egy órát, tényleg száz km-t kellene megtenned vele, vagy a térkép is aránytalan benne. Amúgy több gps ugyanugy kecesebbet ír. Rendes gps és telefonok egyaránt. -
norbert1998
nagyúr
válasz caindwan #95815 üzenetére
Te vagy az egyetlen aki ezt mondja. Biztos akkor a gps a feletted szóló két autójában más hangulatban volt, és egyiknél egyet, másiknál 10-et csalt, mert olyan hangulata voltés nem azért mert csal az óra
Pénteken mentünk haverral, ő faterja v50-eben,én a robin. Robi órája simán mutatott 70-et is (cca, mert nem megy addig el), a v50-ben meg 57 volt a max.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Megvan a recept a vga sütéshez. 280x topikban a frissben, pontos recept, összetevők, részletek.
-
norbert1998
nagyúr
Szerintetek mi a banatot csinálják?
Nincs főnök. Nincs munka. Én meg itt vagyok egyedül a raktárban. Mit csináljak? Még 7 órát itt kell lennem
Mármint a munkaidő még addig tart.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #95986 üzenetére
Igen. De le fog merülni a telom
És az nem jó. Sőt.
Csak ilyen alibi van. Szedj szemetwt, igazítás. Kivinni nem tudok semmit. Stb. Sztem megyek egy kört és lelepek.Laci. Pontosan ezt fogom csinálni.
Amúgy ja, kapok fizut elvileg. Csak egyedül vagyok és véges az energia.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 1 / 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Formula-1
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón - 2 akku +DJI RM500 Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest