Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
MiklosSaS #97688 üzenetére
Ugyanakkor megint ottvan az a bűvös +5-10% 480-hoz képest és minimálisan drágább.
Ciklus eleje ciklus vége és az NV továbbra is ott trükközi szét a játékokat/bencheket/piacot ahol tudja, senkit nem foglalkoztat, semmi felelőssége nincs, semmi következménye nem lesz.
Amennyiben a Vega is beáll a sorba lehet megtörténik részemről az elképzelhetetlen csak mert egyszerűen unom. Kartell ide, kartell oda..
-
törölt tag
válasz
Methionyl #97683 üzenetére
ha te jelöltél SC-n a napokban akkor azt hszem 4-5 szint között vagy.
Na most én meg a cs:go-ban vagyok így, mégis el funolgattunk valamelyik este.
Ha missionozni megyünk, közben én majd magyarázgatok, elrontani nem igen lehet mert ha kell egyedül is megcsinálom, de legalább kicsit okulsz , meg fejlődsz.
-
stratova
veterán
válasz
MiklosSaS #97688 üzenetére
Hmm OC.UK-n máig előrendeltek 1000 Sapphire RX 480 Nitro-t
Egyébként a vicc, hogy magyarhonban az AMD kártyák drágábbak, USD-HUF átváltással ua. gyártó ua. kategóriáját nézve. A kérdés miért, NV engedi a szürkézést, AMD nem, csak hivatalos nagyker/beszállítók útján? Volt korábban erről vmi poszt talán a vs-ben.
-
stratova
veterán
válasz
hackeeeee #97678 üzenetére
Egy ideje már nem divat a DVI-I (sajnos) csak a DVI-D.
Prof Hablaty, nincs mese az AMD emó-s lett.
Nem baj, újonnan én akkor is Raven Ridge notit veszek, ha addig beledöglenek is (bár a részvényeik a 1,8$-os mélypont óta 5 fölé mentek, tudom az NV részvényei sokkal többet érnek). Kíváncsi leszek a negyedéves jelentésükre. Szerintem NV most GTX 1080/1070-nel hülyére keresi magát. A GTX 1080M is elég brutális lett.
Másrészt hol a viharban vannak a notis Polarisok, már rég nyomatni kellene velük a teszteket. Most az egyszer legalább ott be kellene előzni NV-t. Mert mobilban csúnyábban lettek elverve mint asztaliban. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz
hackeeeee #97678 üzenetére
Már 30-40k-ért lehet kapni IPS monitorokat, amiken van digitális bemenet, az analóg bemenetesek megérdemlik.
Ha nincs pénz monitorra, akkor van drága VGA-ra? - Szigorúan otthoni felhasználásra mondom.
caindwan(#97681)
Érdekes.
Az ára 108990Ft, én a specifikációkat egy videókártyánál a gyártó oldaláról szoktam nézni, és ahhoz ott van a link a bolt oldalán.
Egyébként nem vagyok bejelentkezve oda. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Lacielvtárs #97669 üzenetére
Jah arra gondoltam.
-
bandi0000
nagyúr
örülök a 110k-s 1060-nak, így legalább még árban el tudom passzolni a 970-et ha úgy van, de maga a kártya tetszik, lehet arra beruházok később , de mivel instant 980 azt meg olcsóbban oda fogják dobni majd
-
-
Televan74
nagyúr
MSI GTX1060. Hogy is van ez? Magyar kisker is kapott belőle?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
stratova #97663 üzenetére
Évek óta az a gyanum hogy a két cég kartelban van. Megjelent a ref. 480, fogtyasztási mizériával....a custom szépen várat magára...majd a 1060 után. Holnap/holnap után kaphatóak a custom kártyák...az egyedi 480 meg majd pár hét mulva.
A fiuk a lab501-tõl már hetek óta könyörögnek egy egyedi 480-ért....mindig azt a választ kapják hogy majd késõbb...
Tehát tekintsen mindenki vissza a 7970/680-tól napjainkig és vonja le a következtetést...
-
stratova
veterán
válasz
MiklosSaS #97661 üzenetére
Attól függ milyen szempontból és piacon. Elvileg ez az oka annak, hogy AMD először az OEM-eknek teríti az RX 480-at s csak később készülnek az AIB egyedi verziók.
1, 2, 3
A mi szemszögünkből ez nem jó, hogy AMD-nek az-e azt majd meglátjuk. OC UK-n előrendelést vesznek fel az egyedi verziókra. Vicces, hogy Sapphire-nál a ref ára magasabb [260] mint a Nitro+, Nitro+OC [240-250] ára. -
Whysperer
addikt
válasz
hackeeeee #97659 üzenetére
De ez jó ,hogy az ASUS a legdrágább 110. többi olcsóbb szokott lenni. szóval tuti lesz 100 körül mondjuk Palit. Persze most kell Jó kis Adagolót és porlasztó csúcsot cseréltetnem a jó kis Diesel autómban. 8)
scanen ez az asazus: [link] £325.98 ... 238.99 -ért már van EVGA - egy ventis ,de Palit már van 263.65-ért
Graphics Card Power Connectors: 1 x 6-pin PCIe
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
MSI GeForce GTX 1060 Gaming X 6 GB
Hááááááááááááát... Ha betolnák itthon 100k körülre, akkor nagyon jó lenne.. de szinte tuti, hogy nem annyi lesz..
Bááár.. Asus Strix GTX1060 - 110k.. Hm.. No, hát, nem is rossz.. Rosszabbra számítottam..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Lacielvtárs #97628 üzenetére
Az bátor.
-
Whysperer
addikt
Most sözintén. ehhez mennyire kell hülyének lenni?
[link] -
Whysperer
addikt
Szerintem vett egy új VGA-t azért ilyen boldog 8) [link]
-
Televan74
nagyúr
Szép napot!
1-2 nap és itt a kártya.Ma átutaltam a pénzt érte.GTX980 után újra lesz NV -s kártya a gépembe.De voltak már ehhez hasonló kicsapongásaim,pl. a Gainward Phantom 660Ti.Nem baj majd a Vega újra helyre tesz.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Beretvás
veterán
napot. látom ma is elgurult...
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #97644 üzenetére
még ő bocsánatot kér a beszólásért. hát húzd ki a fejed a seggedből haver, ez nem az a hely
( bocsánat, ez már sok volt, elnézést a tiszteletlenségért - ááá nem.
)
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #97637 üzenetére
Laci, most komolyan hülye vagy?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #97632 üzenetére
Szeretnéd, mi? Huncutkodnál velünk egy kicsit?
Bandit nem tudom ha érdekli, de kössz, inkább valami finom kaját kapok be mindjárt.
-
caindwan
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #97626 üzenetére
Gyanítom, hogy te alszol a fal mellett, hogy a zasszony le ne bökjön az ágyról
Faszán néz ki
Tessék csak mihamarabb kipróbálni
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #97628 üzenetére
HW
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #97626 üzenetére
faxa
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Gyuri27 #97613 üzenetére
nem értelek, 4 gigát lát a gép, 3,5 normál sávszéllel, a maradék lassabban fog menni, gyakorlatilag megtölti mind a 4 gigát csak a maradékot lassan éri el ergo kabbe
(#97615) miklosss2012: az a baj hogy nincs jó hűtőm, majd megnézem mennyit tudok rajta húzni aztán max azzal próbáljuk ű
de most azt néztem hogy jó esetbe 10-15k felárért cserélhetnék 4790k ra -
bandi0000
nagyúr
lehet haverom is beruház egy 970-re, ki kéne próbálni az SLI-t de gyanítom hogy csúnya CPU limitem lenne
-
DR|FTK|NG
veterán
Reggelt.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #97607 üzenetére
Akkor a szomszéd bácsi jön átal? Te kis hun-cut
-
Whysperer
addikt
Nem is olyan rossz ez a hűtés XFX-nek 480-nak. [link]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #97600 üzenetére
Az asszony is szabadnapos?
Jo reggelt!
-
Methionyl
senior tag
Ma is megérte felkelni. Jó kis kávé kilöttyintéssel a gépnél kezdődik a nap. Reggelt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest