Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #81098 üzenetére
Mi az összes?
Nokérem. BL2 1-2 óra gama, max gpu hőfok 1100MHz-en 67 fok, házventik 7 volton.
CPU-t visszavettem 4.2 GHz-re. Stabil 1.168V-on!
Max CPU temp: 61 fok. Halk profillal. -
CJ4567
nagyúr
válasz hszilard666 #81098 üzenetére
Próbáltad már ki és bekapcsolni?
És modolni?Akkor nem leszel Alexovics
No Sana No Life
-
hszilard666
veterán
Egy kis rant:
Adott a canon eos 600D DSLR em. Ma vettem hozzá egy kurvajó kis mikrofont, amit rá is applikáltam. Bekapcs, felvétel, minden fasza. Visszahallgatom a gépen, kiderül hogy brutális sistergés van a videó alatt, mondom vatafakk. 3 órája zt próbálom kifigurázni hogy mi a fasz va már a méregdrága cuccommal, erre kiderül hogy az összes. Mondom az ÖSSZES! Mondom mi a sátánfaszom ez? Eladom az egészet a kecibe és egy elbaszott krumplival fogok forgatni Gondolkodom hogy eladom az egészet a kecibe, és veszek valami milc FF Sony.t aztán viszlát a canonnak a kecibe.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
válasz #Morcosmedve #81083 üzenetére
Ne tessek olvasni a sorok kozott
Apam:
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #81093 üzenetére
Ennyi volt a VGA mentes idõszaknak?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #81089 üzenetére
Még nincs meg a monitor, ezt tervezem venni. 1680x1050-et bírná a gép? Pár játék alapján menne, pár játék alapján nem tudom. Amúgy most egy HP-m van, gyors beállítás után ennek is jó a képe, az előző LG-m is jó képű volt(no pun intented).
Ez a HP resettel se rossz, az LG-t meg úgy állítottam be hogy reset, és kontraszt/fényerő levétel, mert úgy élesebb volt mint ahogy hozzám került.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
hszilard666
veterán
-
Televan74
nagyúr
Nemsokára lesz klímám,végre a nyári kánikulába nem lesz 34C° a szobámba este.
Mindenbe beleugatok!!!
-
norbert1998
nagyúr
válasz CJ4567 #81085 üzenetére
Ha eddig is trágya a monitor, ami volt, akkor előrelépés, amúgy meg nem hiszem. Ha olyan panelja van, mint az enyém, te nem akarod azt. De a legegyszerűbb megnézni. Nyomni egy reset-et, hogy ne járj gy, mint én, és akkor meglesheted. Színek trágyák nálam. Beteknintési szög viszont egyenesen semmi. Konkrétan 10 fokos betekintési szög már túlzás. Talán oldalról van 20 is.
-
MiklosSaS
nagyúr
@NapShugar, talaltal nekem hazat?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #81082 üzenetére
Lilike
@Tehenecske: há de mé'?
-
CJ4567
nagyúr
LG W2242T mennyire jó monitor? Jónak tűnik, 22", 1680x1050, 15 ezerért, helyben.
No Sana No Life
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #81080 üzenetére
Csak nehogy női avatarod legyen
Te lennél iszkarli -
#Morcosmedve
veterán
-
válasz norbert1998 #81079 üzenetére
azt a leborult szivarvégit
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Televan74
nagyúr
válasz Whysperer #81078 üzenetére
Merlinél van a X -es pofátlanul magas áron.Nagykerek b@sszák behozni és kapcsolatokat kiépíteni a gyártókkal.Hébe hóba felbukkan pár powercolor,de semmi több.Nekem valamikor volt powercolor, Ati 9600pro -m volt az.
(#81079) norbert1998 Négyes alá!
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
hszilard666
veterán
válasz norbert1998 #81073 üzenetére
Kúúúúl!
Hölgyekhez:
Scarlet Johoit annyira imádom mint a sört! (nagyon! )Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
norbert1998
nagyúr
Macska -
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #81077 üzenetére
Nem értem,hogy Powercolor-t mért nem lehet itthon kapni? Néztem a tesztet ahol a Powercolor PCS+ r9 390 1 Fpssel roszabb mint egy XFX r9 390x.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
Tudom mondtátok,hogy mi micsoda. Viszont 98 ért új XFX r9 390? Ennyire gagyi annak hütője. Ezért olcsóbb ennyivel?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
-
mackosajt
addikt
Cégtől megkaptam az adóigazolásokat, kitöltöttem a nyomtatványkitöltővel a bevallásomat, ügyfélkapusként be is küldtem gyorsan, mert majdnem 141k visszajár. Ne üljenek rajta még hónapokat, elég lesz csak a hivatalos 30 nap.
Jobb helye lesz annak nálam.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Televan74
nagyúr
válasz MiklosSaS #81066 üzenetére
Alaplapi biossal van valami,időközönként lefagy,vagy dob egy resetet,így nem adhattam el.Lehet hogy egy bios downgrade aztán egy update megoldja a problémát,ha az nem akkor elküldöm garztatni. Az a röhej hogy windows alatt nem tapasztalok semmilyen anomáliát.
Eddig nem tudtam hogy ennyire ragaszkodik hozzám a lap.Eddig nem csinált ilyet,pont a szétszedés/csomagolás előtt hülyül meg.
980 kb. +40.000 kellene hozzátennem, a 980Ti -hez meg több mint 100.000.Ezért gondolom én hogy nem éri már meg váltani. Megvárom mit tud a GP104 vagy az AMD -nél a középkategóriás Polaris GPU.
Akkor maradok a seggemen és nem ugrálok feleslegesen.
@Mackótestvér Neki kellett volna.Én léptem vissza műszaki problémák miatt.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Whysperer
addikt
-
-
Televan74
nagyúr
Lap,Proci,Memo úgy néz ki egyenlőre marad.
A másik kérdés.Érdemes e lecserélni a 390 nitrot 980 -ra vagy 980Ti -re,vagy most már várjak egy kicsit.
Mindenbe beleugatok!!!
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #81060 üzenetére
Ott ahol a segge átmérõje duplája a csipõjének!
-
-
válasz MiklosSaS #81056 üzenetére
hámee' fáradt vagyok...
és tudd drága Apám, egy kor után az már munka mintsem élvezet
de hát ott még nem tartok...
de igazad van, alapvetően annyi az eszem ezen témában mint a madzagon szaladgáló kotlónak[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #81054 üzenetére
Hat KeresztFiam, te nem valtozol....ket olyan segg mellett nekd a rotyogos-kotyogoson jar az eszed?
-
Whysperer
addikt
Meg sme merem nyitni a munka közben már a topicot!! 8)
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #81052 üzenetére
Az utolso ketto meg nalam
En is mennek
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #81048 üzenetére
A frontokba ilyen ment, ezekkel sincs gond. Ciceregnek, ahogy kell.
A selyemdóm is teljesen másképp szól, mint a gyári "fóliás" magas.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
válasz hackeeeee #81047 üzenetére
mondjuk így hogy írsz a SAL-ról nekem is mindig a magas hangjuk hiányzott, vagyis a magas hang hiánya volt a bajom...
inkább olyan volt mintha valami butított mp3-at hallgatnék rajtuk
de nem voltak rosszak, de a jelenlegi Magnatim elég tűrhetőek
a P5 meg szerintem egy új generáció
csak még senki nem tud róla"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #81045 üzenetére
Szerettem őket annó, mármint a gyári frontokat is, csak feleslegesek lettek akkorában. A mostaniak is sokkal jobbak lettek, pedig fele akkorák méretben.
A hátterek hangjával nem voltam megelégedve... De nagyon nem, a center elment, de ott is pont, hogy a magas hiányzott.. Nagyon sokat számít ez a selyemdóm magas.
Az új frontok kicsit combosabbak, azokat mutattam is korábban. Bár, ugye azok is úgy lettek csinálva, hogy csak stereo lesz, de mivel kell a láda is, így borult minden.
Hát, ez elvileg Pentium 5, csak tudnám, hogyan.
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #81043 üzenetére
NA vissza jött a pénzem. Ma van apum orvosnál és kdierül kell -e pénz műtétre. Ha nem akkor sz.tem veszek egy 390-t. Aztá majd megbolondulok és veszek egy r9 4xx-t ,ha megjelenik. Bár ahhoz azért már Zen fog kelleni vagy hasonló. Szóval elég nekem a FHD 390 egy ideig.
-
-
#Morcosmedve
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #81032 üzenetére
Aham. Még a régi 2610-es szett, vagyis ami megmaradt, mert a frontokat szétbontottuk.
Simán, szerintem rendben vannak. Főként így. Gyárilag elég fals hangjuk volt.. Azt hittem, hogy cserélni kell mindent, de nem.. A magasat elég volt. A hátterek csak kondit kaptak, azokban nincs hangváltó, de a center hangja nagyon jó lett úgy, hogy kapott hangváltót. Meglepődtem, hogy előjött a hangjuk így, hogy kaptak egy selyemdóm magasat!
Más:
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
válasz Lacielvtárs #81040 üzenetére
-
válasz Lacielvtárs #81039 üzenetére
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #81036 üzenetére
Bajnak nembaj....
Igaz te is elég régen linkeltél néniket!
@ GyalogBlöki ok!
-
-
Televan74
nagyúr
Jó reggelt!
1 hétig laposon leszek.Sokat fórumozok,jaj nektek.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Whysperer
addikt
Jó reggelt. Kellemes Hetet előre is.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
'éjszakat! Kidobott az ágy....
-
inspiroyhome
senior tag
Estét, reggelt.
-
MiklosSaS
nagyúr
Megyek elteszem magamat holnapra...nehez hetnek nezek elebe....
Jo ejt!
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Mindenbe beleugatok!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #81021 üzenetére
Lehet, hogy csak kész ládáról lesz kép.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #81018 üzenetére
Az volt a gondom a centerrel, és a hátterekkel is, hogy nagyon fals volt a hangjuk.. Nagyon nem volt jó.. Semmi dinamika.. Alapjában véve elég volt a magasat cserélni, már sokkal jobb lett a helyzet.. Így, hogy a center kapott egy hangváltót is, még szebb lett a hangja..
A sub ilyen lesz, cska nem passzív lesz, hanem aktív: - kap 2 darab ilyet plusz egy MNC sub erősítőt.
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #81016 üzenetére
ez kimondottan reasonable így.
Mi a sub-ot azt úgy vettük, hogy a doboz ragasztása nyilva volt. Egy kis jowacoll(nem tom hogy írják) és 25 ezerből komolyabbacska magnat sub.Egyébként ha valamelyikotoket érdekelné... Nagypapamnak van eladó sub-ja,11 hó garival Eltax experience 8,vagy mineve.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #81014 üzenetére
A hangfalak már régóta megvoltak, ez csak átalakítás volt. Ez a régi SAL 2610-es széria.. Ezek frontjait váltottam le a korábbiakkal, amiket mutattam.
Ez az átalakítás most, a centerre és a hátterekre ~7.000 Ft volt összesen. Ez a 3 magas, és a centerbe a hangváltó. A többi megvolt. Bár rosszabbra számítottam, de kiderült, hogy csak a magasakat kell cserélni.
A sub kicsit drágább buli lesz, de mivel ahhoz van erősítőm így az sem lesz annyira vészes. Az sacc per kb. 20 körülben fog megállni.
Azt hittem, hogy csinálni kell majd a többit is, akkor azok is mahagónik lennének, de rendben vannak, így maradnak.
Véleményem szubjektív...
-
-
caindwan
aktív tag
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #80923 üzenetére
& cicc:
(#80979) Malibutomi: Elfogadnám a 14 fokot
-
Televan74
nagyúr
Elvitték az alaplapom,processzorom,memóriám! Jövő héten jöhet a i5-6600K.
(#81006) Methionyl 110.000 Ft.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
norbert1998
nagyúr
Nesze nektek HBM!!
-
hszilard666
veterán
válasz MiklosSaS #81002 üzenetére
Lehet hogy igazad van! De már régóta akarok egy ilyen pöttöm masinériát, csak eddig a fullvíz miatt nem tudtam belefogni, de már az sincs a nyakamon szóval minden adott!
Más:
Megrendeltem az új mikrofonomat! Majd csinálok róla ánbáxingot, csak hogy büszkévé tegyem a mestert!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #81001 üzenetére
Téged ismerve holnap meggondolod magad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest