Hirdetés
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
Ha összejön akkor igen
De akkor is lehet h. max csak este, mert tiszafüreden lesznek "halasnapok" és ki kellene nézni. Ha jó idp lesz eszek egy jó halászlevek meg napozok és fürdök egyet (idén végreelőször..)és mielőtt valaki belekötne: ismerem a szappant meg a zuhanyt, a fürdést nem úgy értettem
jelen kontextusban fürdés = strandolás -
MiklosSaS
nagyúr
Jo ejt az Uraknak ! Hosszu ido utan megjott a kedvem 23.40-kor aludni
-
Shokkolo
addikt
válasz
MiklosSaS #5479 üzenetére
Pénteken lesz meg
De annyira felbaszott ma a gép h. majdnem kibasztam az ablakon.a Display porta raktam egy display-dvi átalakítót és baszik bekapcsolni a monitor vele.
Azt hittem szar az IGP vagy a lap vagy nemtom...
Aztán visszaraktam a VGA-t, beállítottam biosban, hogy default IGP -t használjon > mit értem el vele?!
Már a vga-n se volt képem
Ott kezdtem kicsit kiakadni...
aztán kicuccoltam a nappaliba, hdmi -n kikötöttem a TV-ra és ott volt kép.
Visszalőttem auto -ra mindemnt, hogy legalább ha megjön a vga, akkor tudjam használniDe mi a f@szért nem kapcsol be a monitor az átalakítóval ?! ?! ?!
-
MrM94
addikt
-
mackosajt
addikt
Még1x csak miatta nem mennék fel Bp-re.
Árban kb. erre gondoltam én is. Turbózni majd holnap, vagy azután. Most megyek és kidőlök.
Fáradt vagyok, tegnap is éjfél volt, mire ágyba jutottam, utána meg még mire elaludtam...
és hajnali 4.30-kor magamtól keltem fel...Pedig 5.30-ig ráértem volna.
A ruszki videósnak van egy jó videója: 2 girls 1 cup reactions!!
-
=HG=
addikt
válasz
mackosajt #5466 üzenetére
Ha megvan mindene, és jó állapotban van, akkor 11-ért hírdetném, és ha van egy 10-es ajánlat, odaadnám..De alatta egyenlőre nem.... És turbózd fel a hírdetést, hogy újszerű stb... Ha Bp-en is átveheteő, írd bele a szövegbe, mert sokan nem nézik a szöveg alatti infókat...
Imádom ezeket az orosz videókat! Szerintem a leg őrültebb nép !
-
Shokkolo
addikt
-
-
mackosajt
addikt
Mert aki először mondd értelmes árat, azé lesz.
Nem akarom elrémiszteni a potenciális vevőt egy "Has" árral.
Szerintem nem olyan nehéz keresni 2 árat, és mondani egy harmadikat.
Mondjuk már egy benézés megvolt. Szegény mondott a Brockenre egy olyan árat, hogy a Freezert már oda is adtam volna azonnal.
-
mackosajt
addikt
Azt a leborult szivarvégit neki!
Mi ez a nagy punny-punny?
Ébresztő gyerekek, nekem mindjárt feküdni kell lefelé, ti meg alszotok?
-
mackosajt
addikt
Tessék nyugodtan ajánlani őket!
A fene vigye el, hogy a Freezer inteles lefogatója meg van gyengülve.
-
ViZion
félisten
válasz
Trebron09 #5448 üzenetére
...leszúrtam volna a csavarhúzóval. Ekkora tapló módon, tiszteletlenül érinteni az alkatrészeket (akkor is, ha Intel CPU
)... statikus feltöltődés? Hajat összekötni? Mag amúgy is, mit rohangál akkora csavarhúzóval, ez nem traktor!
Lord Vader: arra nem tudok mit mondani.
-
Trebron09
őstag
(#5447) Lord Vader: Ez már beteg..
-
Alister71
nagyúr
-
MrM94
addikt
Na tiszta punnyadas van itt?
-
ViZion
félisten
Macsek idős korban... [link]
-
MrM94
addikt
Huuha a macsek megint nagyonjolvan
-
Trebron09
őstag
-
ViZion
félisten
AsztabüdösmocsadékrohadtQvaanyukájukatvernékúgytelehogyafülébőlisa...icsorogjon...Nincs para, csak ugye frissítés -mert win user lettem, játszom erősen
- és restart után ask toolbar a chrome-ban (ahol elvileg nincs is toolbar, ugye?) Rohadjanak meg. Figyeltem, minden frissítésnél decline-t nyomtam, valahogy mégis települt -nem nehéz, miután az elindított telepítő rendszergizda jogot kapott. Rohadjanak meg. Ha X progit akarok telepíteni, vagy frissíteni, akkor NEM kérek mást. Ha kérek majd szólok. Esetleg, nagyon nagyon szélsőséges esetben a telepítés végén nyisson meg egy reklám ablakot (pl. pdf printerem is ilyen), amit vagy elolvasok, vagy bezárok. De ezek miatt a pofátlan g.ci ask és barátaik miatt retek lassú a hozzám kerülő gépek zöme, nem győzöm takarítani. Rohadjanak meg, lesz@rnám a windózt, csak a játékok végre lenne több steamen.
Ha én tudnék progit fejleszteni, akkor ebből profitot lehetne csinálni, nem kicsit, nagyot. Mint az adware eltávolítok, csak okosan... Nézze át a telepített cuccok listáját leállításkor, ha a megjelöltek vannak közte, azokat uninstallal fogadja restart után
Majd törölje folder és reg key szinten is az univerzumból...
Ennyi, nem bonyolult. Ki akar meggazdagodni ebből?
Ehh, LINUXOT a népnek! OpenCL játékokat a népnek! Vajon ha linuxon 1:1-ben futna minden windows játék, akkor hányan vennének wint otthonra? Majd megváltoznak a b.zi szokások, ha Chrome OS lesz kikalapálva rendesen, és a tablettől a telefonig minden szinkronizál a tárhellyel, a PC-vel, a 'droidos játékok futnak majd mindenhol, etc...
-
MrM94
addikt
A macsek ujra aztatja magaat rendesen!!
-
mackosajt
addikt
uhh, beültem a retyóra, meg zuhanyoztam egyet, és közben a warthunder-t benn hagytam menüben
Kijöttem majd 1 óra múlva és bő 45-47 fokos lehetett a víz a rendszerben.
Most hűl lefelé. Egyértelmű, hogy kell bővítenem valami radival is. -
ViZion
félisten
Ahvá bort palackozni jártam másodállásban, a srácokkal vettünk mindig valami hidegindítót. Versenyeztünk ki hozza a szarabb piákat... Végül én nyertem, ezzel: [link] Ezt hetekig csak néztük, egy-egy korty után nem kívánod SOHA még látni sem. Szal. nem adják ingyen a hatalmat, h ezt lenyeld -szvsz 2-3 év piálás után, részegen lehet jóízűt csettintve kortyolni csak
Még italozós román kollégáknak is sok volt... Szó szerint alkotó elemeire esik szét a szádban: először víz, utána a tisztaszesz, majd az aroma íze, ami megtapad a szájban, végig a nyelőcsőben, mintha sósavat ittál volna. Felejthetetlen.
-
Malibutomi
nagyúr
Írtam egy összefoglalót a legeslegeslegjobban várt játékomról: [link]
Lehet köpködni
-
xatos3
senior tag
-
Shokkolo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Dell Vostro 5590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 15 - i7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest