Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
válasz Smallloser #27296 üzenetére
Nem,az ove Mpower AC az enyem a "sima"...
Majdnem nekemis AC lett.1 napon mult..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Shokkolo
addikt
Üdv mindenki-net
Reggel óta takarítok... a "Zasszony" meg "pihen és rokonlátogat" hol van itt az igazság?!
Bár igaz ami igaz, most Qvajól néz ki a minikégli"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MrM94
addikt
Tobbi infot majd este...
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
caindwan
aktív tag
válasz Lacielvtárs #27275 üzenetére
micsoda hatso
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #27285 üzenetére
Ezt nem értem... Ti mindketten Romániából költöztetek oda nem? Mittomén 6 év alatt ennyi sok barát lett, vagy mi?
Nekem sok ismerősöm, barátom van, de kevés akihez elmegyek, vagy beengedem... Minek? Itthon mit lehet csinálni? Akkor inkább menjünk inni egy sört és dumálni. Meg az én barátaim minek erőltessem az asszonyra, és fordítva... De lehet ez a nem normális...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Smallloser #27284 üzenetére
Imadom oket....mi a fasznak kell meglatogatniuk ? Ott a telefon, ott a skype, stb.
Nem hivtam oket...csak jonnek..mindenhol mmegtalalnak. Megyek @mahrenburghoz a deli sarkra a pingvinekhez.....de szerintem oda is eljonnek majd.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz otto14 #27279 üzenetére
Nalam nem fureszelnek, nem zajongnak. Igazan csendben van mindenki...kint szemetel az eso...pont alvasra valo az ido. De lehet ? NEM! Miert? Azert mert takaritas meg minden...megint jonnek a qrva retkes vendegek...itt fognak majd ulni egesz delutan...hogy a franc esne belejuk....mi a fasznak nem maradnak otthol.
Kelemmes jo reggelt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Smallloser #27278 üzenetére
Mikor fiatal voltam, én is fűrészeltem egész nap...
Megértelek titeket. Azért is lakunk tanyán, hogy mi se zavarjunk senkit, de minket se zavarjanak...
Megyünk boltba, utána fűnyírás.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
otto14
őstag
Jobb Reggelt Mindenkinek!
Nálunk 2 helyen is aprítanak már, kb. 2 órája, nagyszerű
asd
-
Smallloser
csendes tag
válasz Lacielvtárs #27277 üzenetére
Remélem én is, hogy csak pakolja, tegnap a másik szomszéd fűrészelt egész délután...
Az FX egy életérzés... | War Thunder/BF3: Smallloser | WoT: Smalloser
-
válasz Smallloser #27276 üzenetére
jó reggelt neked is
akkor a hétvégi láncfűrészes gyilkolás fúl tanúja lehetsz
részvétem...bár remény hal meg utoljára, reméljük csak pakolni fogja és nem aprítani
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz MiklosSaS #27269 üzenetére
jó reggelt drágassszágok, szóval a Mesternek alapítottad ezen pötyögős totiykot?
mondjuk és is nagy off mester vagyok, de szigorúan kis betűvel írva a mestert
mert a nagy betűs Mester, köztünk járno de tényleg, ennyi más oldatról megközelítés eredmény képen eszembe jutott egy vicc is a férfi szerelemről...
egyik csávó megy a másikhoz sörözni. látja hogy a haverja pakol és rohan hogy el akar tűnni.
kérdezi mi van, miért pakolsz cimbora?
erre a csávó:
Te figyel. 10 évvel ezelőtt Magyarországon még leköptük a buzika, tüntettünk ellene
5 év már megtűrtük őket.
most hallottam a hírekben hogy a pápa áldást adja egy b**i pár házasságára
kezdik elfogadni a meleg párokat.
eltakarodok innen, mert ha így halad 5 év múlva már kötelező leszno de nem akarok többet melegedni, elég ha a gépem melegszik
kell egy ilyen kép a lelkivilágomnak hogy tudja melyik sorba álljak, mert tényleg elkanyarodtunk a témától
megnézem alaposan, hogy ne feledjem
ezt a képet meg csak azéért, mert komolyan nem értem a fartúrókat[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo ejt!
-
MrM94
addikt
válasz stratova #27271 üzenetére
teljesen maskepp kepzeltem ek a fogadtatast de valahogy ez sikerult belole..mentsegemre szolgaljon,hogy azelott par nappal ugyancsak jott hozzam s egesz ejjel nem aludtam mar ram hajnalodott sugydontottem hogy megvarom hogy majd egyutt szunyaljunk delig..
@mikloss: milyen szepen tudsz bokolni nekem.koszonom a bokot.
-
MrM94
addikt
válasz Balathruin #27266 üzenetére
dehogy,igazan boldogan vigyorogtam az emberekre.es hihetetlen bdog voltam mert tudtam hogy 2 ora mulva nalam lessz a baratnom,marmint reggel 7re kb,mondtamks neki ha odaer koltson fel.
felkolt kis aranyosan, erre en "szevassz" es befordultam.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ViZion
félisten
Nagyon elkanyarodtunk a témától....
Lacielvtárs: itt hadban állunk Miklósassal, aki a sötét, gonosz erők mestere. Gyűjtjük a rajongókat. Nekem már vannak vagy 3-an, neki meg van vagy..... öööö Jah, nem, nincs neki, az a másik topik, a "kékosztriga", ahol alapító és főtitkár egyben...
De tisztelettel bánunk vele, hiszen híres: azért linkeli a Torrentét, mert ő volt a főszereplő. Csak akkor még jobban nézett ki.
Amúgy Miresz az igazi mester alaplap/cpu dolgokban, meg sokan hiányoznak az elejéről még .
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #27261 üzenetére
ha nem lennek olyannyira masnapos,hogy ugy erezzem magam mint a cebtrifugalt fos akkor valami ertelmesebb replikat kapnal.
de igy csak annyit tudok mondani,hogy hiaba puhatolozol rossz helyen kopogtatsz!
há milyen rohejes lennél már ugy? egy mamut rozsaszin kotenylebe foz a konyhaba xDebbol nalad csak a kotenyke szine nem passzol
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #27262 üzenetére
Ertem...fasza gyerek ez a Vizion.
Ertem...semmi buzulas....csak ennyi!
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #27262 üzenetére
majd ha szól hogy hadjam rája abba
Ó, amiatt ne aggódj nem fog
Hát ha a szomszéd, vasárnap 7-kor elkezdene fúrni Kaszától itt is befigyelne a "költözz el" a hangzavargó szetten. Nem kedvelem kifejezetten a tagot, de annak a számnak jó szövege van. -
válasz MiklosSaS #27261 üzenetére
nekem ö a Mester, még AMD oldalon is Mesternek tekintettem...
majd ha szól hogy hadjam rája abba, akkor megfontolom ás nem hívom annak
de tény hogy akár melyik totyikba írtam, ö mindig válaszolt, minden kérdésemre, akár mekkora hülyeséget is kérdeztem, így visszagondolva meg főleg
a durva az hogy amiket írt, tanácsolt, mindig működtek
egy mély nyelvcsapás közepette - mint azt már lehet írtam is - ö volt akinek köszönhetően a fejem adtam az Intelre.
és nem bántam meg
nekem Mester maradszerk: ui.: nincsen semmi buzulás, csak...
de a választ megírtam, mert nincs titkolnivalóm[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #27258 üzenetére
Te Laci, miota hivod Mesternek a mi Ormanyosunkat? Olyan jol "jar"az ormanya ?
Vagyis ha izzeeee...tudod..te meg az ormanyos = love, akkor nem kell valaszolnod. megertunk...ahogy a buzeras macskat is elfogadtuk ugy ahogy van.....pedig meg most is zavar amikor azt mondja hogy gatya nelkul rozsaszin kotenybe kepzel el engem a konyhaba.....fura a fantaziaja.....
-
válasz ViZion #27259 üzenetére
hát szakadjak meg, utána fogok nézni és művelem magam a napokban
de ha van kedved, linkelhetsz még ilyen zenéket
nem ismerem, ezeket, de szivesen megismerném
mondjuk én fiatal koromban pink floyd és hasonlókat hallgattam
Tangerine Dream és társai...
tudom tudom
de a nekem apám helyett apám volt egy jóember, akitől művelődtem annak idején
most meg már nem igazán tartjuk a kapcsolatot, ezért már egy egy új Ákos dal, no meg egy Kasza Tibi is megtetszik ha elég sokat hallom
no de nem sokkolok senkit itt az életem sötét középkorával
inkább elköszönök és megyek elringatom magam, mert holnap irány pestország, és családostul megnézzük a majmokat is az állatkertbe, csak nehogy közéjük bezárjanak engemno de summa summa, legyetek rosszak, jót ne halljak
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #27258 üzenetére
kb. 2007-2009 Drum'n Bass zenék. Mint ez: Massive Circus. Eredeti sem volt rossz, de a DNB remix... ejj...
-
válasz ViZion #27257 üzenetére
micsoda dallamok Mester.
nem is hallottam még róla...
vagy én vagyok "fiatal"...
de amúgy ezek valami elekrik dalok?
vagy akkor disco slágerek?
nem sértésnek írom, de tény hogy soha nem hallottam róluk, pedig egész jó dallamok.
bár mondjuk 80 elején én még apámban hibmilimbiztem
nah jó nem, nyolcvanas pasmag vagyok, de akkor is, miért nem hallottam még róluk?
pedig nagy muzsikus vagyok, vagyis imádom a zenét"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
Ha elvesztünk valamit az probléma. Ha viszont fogalmunk sincs mit vesztettünk el, az tragédia. Kb. egy éve a kedves gugli megfosztott minden YT linkemtől, listámtól, feliratkozásokról, etc... Persze a kedvencekbe ezrede sem volt mentve...
Ez kb. egy éve volt, a nagy gugliplussz lázban. Sokan megjárták. Én is.
And the Days go by...Például ezt, az akkori énem egyik meghatározó zenéjét is pár napja találtam meg újra, miután arra ébredtem egyik reggel, h hiányzik. Még a címeket is tudtam... Days go by, If We Ever, Utah Saints (ez nem cím, de nekem ez ugrott be hajnalban). Majd felírom, gondoltam. Egyhétig kerestem, ma meglettek...
Utah Saints: Something good (original) vs. High Contrast remix
Eltűntek a kor nagyszerű darabjai... Murdok dubstep, ZED's Dead
Szerencsére anno sokat letöltöttem, de nem mindet. Keresgélek esténként
Megjegyzem gugli megint ott is a YT oldalsávban fizetett orozatot reklámoz, ennyit erről.
-
-
otto14
őstag
-
pipo112
őstag
válasz Lacielvtárs #27250 üzenetére
ja !!ez mekkora
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
ezen most besírtam
arckönyv power, de nagyon jót derültem rajta
-
válasz ViZion #27247 üzenetére
wv kefének?
de tényleg így van, anno olvastam valami cikket egy két éve hogy elfogytak az IP címekjah mondjuk azért tényleg elég fontos hogy legyen drodis fotógép, no meg az okos bicikli valami Samsung erőlködik vele...
már várom mikor jelenik meg a droidos alkalmassal működő tampon, meg tisztasági betét, ami azonnal küldi a dokinak vagy a ciklus.hu-nak az infót ha asszonypajtásnak megjöttek a törlesztési napjai"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #27246 üzenetére
4G már sok helyen van... ha van. De az is lassú lesz, lassan már a WC kefének is netkapcsolat kell, túlterheljük a semmivel az egészet.
-
válasz pipo112 #27245 üzenetére
jaja mi is pont ennyit fizetünk érte
hála a hűségidőnek, mert azóta sem láttam ezt a netet olcsóbban(#27244) ViZion: te mester,
merre laksz te? ***ott van már 4G? azt hittem még csak pöstön van
vagy én vagyok ismét lemaradva?
akkor nálunk még tuti nincsen vagyis nem tudok róla, de hát nálunk még a digitális madár se jár khmmm, repül...***: tiszta hülye vagyok
hát tudom merre laksz, hamarabb járt az kezem, mint az eszem[ Szerkesztve ]
-
pipo112
őstag
én épp minap váltottam t-otthonra mert sajna nálunk invi frenchise ad adsl net-et 5k-ért 5 MBIT/S,
sajna itt nálam nincs kiépítve se a diginek se invitelnek az optikai hálózat csak a T maradt 30 MBIT/S 3250-ért ami jelen esetben azért még is barátibb mint 5k 5MBIT/S-értAzt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
ViZion
félisten
Elmentekámabánatba!
Itt elvileg van már 4G is, de modemet nem tudok cserélni csak tavasszal... viszont azt nem támogatja a router... nagyon király.
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #27242 üzenetére
Nálunk júpíszí van, digi közelbe sincs szerintem.
-
válasz Balathruin #27235 üzenetére
-
pipo112
őstag
válasz Balathruin #27239 üzenetére
SZÉP
-
MiklosSaS
nagyúr
-
pipo112
őstag
válasz Balathruin #27237 üzenetére
ez így kb 150 MBIT/S-es
-
pipo112
őstag
válasz Balathruin #27235 üzenetére
WTF mekkora net-ed van ?
-
Balathruin
veterán
-
pipo112
őstag
válasz BomiBoogie #27233 üzenetére
Úgy néz ki
-
MiklosSaS
nagyúr
Nagyon porgos napom van.
-
pipo112
őstag
Szevasztok!
Ma délelőtt rendbe rakattam az új bringát amit múlt héten vettem régi már nagyon sz@r volt , nem érte meg hozzá nyúlni. Az új kerón kormánycsapágy csere kellett a régi be volt rágodva , majd még jön rá egy új lánc , fém házas monoblock meg egy fogaskoszorú hátra .
Most agyalok meglessem e a gariba cserélt procit lehet ez alacsonyabb feszültséget igényel mint ami benne van .
Na meg kitudja lehet valami tuti tunning betyárt adott AMD a régi helyettAzt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
-
-
ViZion
félisten
reggelt!
@work, fasza lesz a péntek.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
otto14
őstag
Jobb Reggelt Mindenkinek!
asd
-
válasz ViZion #27216 üzenetére
Napfelkeltés jó reggelt minden idelátogató Úriembernek
(egy jól sikerült portré)Mester, újfent köszönöm a véleményed
én is így gondolom
meg is kérdeztem az árazós tiopikban mennyiért lehetne (mennyit kérhetek érte) így eladni[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Peaceliker #27214 üzenetére
Win 8.1 64bit alatt megy, feltettem vcredist_x86.exe-t meg biztos ami biztos a vcredist_x64.exe-t is.
Amúgy jó reggelt, 5:15kor keltett a kutya, vidéken vagyunk (Keszthely), megvolt a szokásos állat transzfer hét elején, csak 2 macska helyett már 4 van Muternak van 3, így itt most 7 macska plusz egy kutya boldogít minket.
Kocsi volt szerelőnél, egy 100as mínusz, utángyártott vezérlés élt 50ezer km-t a 120 helyett, na mindegy, még mindig jobb, hogy én vettem észre, mintha szakadt volna a szíj
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
MrM94
addikt
szíjelkapom az atyauristebt is most!
deorrroooofive hours na vizop boleohadgos vafu? habzeabzsabzsbAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
Kicsi Crysis3 megvolt, megyek aludni. Jo ejt!
@kicsiZoldPajtas: a jatek amit linkeltel nem indul.
-
Balathruin
veterán
Csináltam tájmlepsz videjót. [link] Nem túl jó minőség, de há' csamcsungom van csak.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #27216 üzenetére
Nem az 1-2 het a baj. Hanem az hogy az a szarhazi le sem szarja amit mondok, mert azt hiszi jobb mint en...pedig nem. Ha jobb volna akkor most nem hivnanak ket naponta. Ez a melo nagyon nehez, oda kell figyelni es ismerni kell a kismillio bajokat. Ha ezt nem erti meg akkor nem fog megmaradni.
De ha nem marad meg akkor tudod mi lesz ? Dolgoznom kell az X cegnel (a mostani munkahelyem) napi 8 orat, es meg napi 5-6 orat az Y cegnel is (a volt melo) korlatlan ideig. Ki tudja mikor talalnak mas valakit.......
Pont a tobb oras munkat szerettem volna elkerulni....hogy szakadnanak meg. Nincs kedvem reggel 6-tol este 9-ig melozni...heti 5 napot.
Maskulonben ha valakit komolyan erdekelne akkor volna valami melo angliaban. Kemeny munka, de megvan fizetve, munkaszerzodes, ado, betegbiztositas, nyugdij alap, stb...
CNC kezelo (marogep, eszterga, lezer..stb) : heti 40 ora, 11.27 angol font/ora, tul ora: 16.25 font
Heggeszto (MIG): heti 40 ora, 13.75 font/ora, tul-ora 18.00 font
Rakodomunkas, heti 20 ora, 6.31 font/ora (minimal ber), tul ora: 9.25 font
Minosegi ellenor: heti 40 ora, 15.17 font/ora, tul ora: 20.00 font.A rakodomunkason kivul szukseg van min. 5 eves tapasztalatra es valami papir hogy kepzett a melos.
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #27210 üzenetére
Moduláris tápok drágák, ne herdáld el. Viszont otthon a szekrényben sem jó, kondik kiszáradhatnak, szal. akkor inkább az eladás.
Macsek? nem gond, csak jeleztem. Ma milyen fura vagy... Ittál rendesen?
MiklosaSSS: ne balhézz, tűrj egy kicsit. Arra gondolj, h lesz mire költened, ház, etc... még 1-2 hetet kibírsz remélhetőleg.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Mondtam neked hogy nem fogom kupakolni, nem ? Ha kupakolhatnekom volna akkor mar regen skalpolva lett volna az enyem, ami a jobb darabok kategoria. (na jo, qrva jo csak szerenykedek )
Hazaertem en is vegre. Ez igy nem jo hogy ketnaponta hivogatnak......igaz hogy fizetnek meg minden...de igy nincs rendben. Az a seggfej aki a helyemet atvette az nem is hallgat ram...csinal mindent a maga esze utan, aztan meg engem hivnak javitani. Van meg 1 hete aztan kiderul hogy marad vagy repul.
Ha repul akkor meg en leszek szarba, mert tartanom kell a szavamat...meg egy ideig nem hagyhatok oket a szarban...majdnem 4 evet huztam le ott.
Visszont az sem franko hogy majd napi 14-15 orat dolgozak.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
válasz Balathruin #27211 üzenetére
én is így gondoltam, azért is kérdeztem rátok
jobb ezt így megerősítésként más avatarja mellett olvasni, a saját gondolataim
köszönöm"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #27210 üzenetére
5000-ret ne engedj el, ha kell neki, fizessen.
-
no drága Uraim!
megyek alvadni és ezért el is köszönök
beüzemeltem a corsair cuccot
r3endben teszi a dolgát, és ha hiszitek hanem, csendben van
az előző tára kaptam egy 15 ezeres ajánlatot...
eladjam annyiért vagy maradjon meg vésztartalék tápnak?
no de komolyra fordítva a szót
ezzel a formalitással köszönök el tőletek"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
... nem viccelsz?
"SMPlayer is a graphical user interface (GUI) for the award-winning MPlayer"Vagyok annyira linuxos, hogy ne akarjam normális GUI nélkül használni. Érdekes amúgy,h linux ellen mindig felhozzák, hogy meraterminál és nincs GUI... OK, van olyan is. Viszont a legtöbb mindenhez van GUI, amihez van, az meg jó, az asztali effektekről nem is beszélve. Szal. jah, MPlayert használok, csak fel van cicomázva és okosítva.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz otto14 #27195 üzenetére
igen,nagyon szamon kerik.sot ok nemtudom hany evente tovabbkepzesben kell reszt vegyenek stb...a volt matekem szervezett "szakmai" napokat ahol tobb napra osszegyultek a tanarok es egastol jo tehchnikakat lophattak el stb...
b@szogatjak oket rendesen,fizetesuk is szar...frisseket ritlan vesznek fel,ga igen akkor kirakjak oket a g#cibe messze.stb
szar a tanugy nalunkAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ViZion
félisten
Nah, 32 bites SMPlayerre nem vonyított, beállításokban elrejtve megvan a léptetés is, meg van normálisabb felület is, megúszta...
RaPiDsHaRe: meglesem, jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
Class 10 MicroSD egy kb. 1000FT-os kínai univerzális* kártyaolvasóban.
* Tényleg sokat tud. SD, miniSD, microSD, CF, meg még egy jó párat -
ViZion
félisten
válasz Balathruin #27201 üzenetére
Ismerem, régebben nyűgös volt, talán felirat és a hang minőséggel volt gond. Lehet majd kipróbálom megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest