Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz ViZion #16168 üzenetére
Újabb kocsikban az ABS hiperaktív (olcsóbb autókat vezettem csak, nem új BMW-t, abban nemtom milyen ), suzukiban főleg. Érzem, hogy még lenne tapadás, de már kerreg (nem aszfalton, hanem hóban, homokos-sóderes úton).
Én most olyasmire vágyom, hogy havas úton 10-20 al belémcsússzon vmi faszjankó, aki 2 méterre követi az embert. Megvan nyomva a lökősöm, ráverem az egész balhét, hogy Ő csinálta most, egyből tanulna belőle!
Az én kocsimnál jellemző, hogy a hátulja meg van nyomva, 3 ilyen kocsiról tudok, aminek a hátsó lökős odavan...nem kicsit jobb a fékem, mint az átlag autóknak, ez meg is látszik a hátulján.Androiddal én meg elvagyok, memória gond nem nagyon van, bár sok minden fut a háttérben, de ha elfogy a memó, akkor elkezd bezárni dolgokat. Akkut meg ugyan úgy eszi, ha ő kezeli a dolgokat, meg ha kilövök mindent.
És jó reggelt mindenkinek!
(#16169) addamka
emberek betegek!!! feltették a téligumit és azt hiszik mehetnek ugyan úgy, mint nyáron száraz úton, hisz ott a téligumi, erre v an nem!? Hát nem...de mind1... Lehet én vagyok a fostos vagy öregszem én is, de én tavaly is téligumival "sportkocsival" 30al vánszorogtam, míg 60-70-90 el előzgettek (városban) mindenféle jobb és szarabb kocsikkal.
Vmelyik reggel is (vagy 3 hete) úgy csúszott az út, balra akartam előzni, gáz, kocsi megindult jobbra...pedig nem szar gumi van fent. Egyből vissza is vettem tempóból...aztán 1-2 km és egy swift megy el mellettem 20 cm el 90 el 155 ös gumikon...vol olyan kocsim, tudom, hogy nem az a féle, ami rá van tapadva az útra...betegek...[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest