Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Habugi #102277 üzenetére
A TDP csúszka anno a 7970-eknél nem vette figyelembe a szoftverből módosított feszt, tehá alulfeszelve is dobálta azórajeleket adottesetben, amikor épp megfázni készült a kártya fogyasztás nélkül. A Hawaii-oknál passz, okosabblett-e, de szerintem nem.
Szóval nyugodtan felhúzhatod neki, mert azt hiszi, gyári feszen mész.
Ha lejjebb húzod annyi történik, hogy amikor jobban megterheled a GPU-t (azaz sokat fogyasztana) akkor szépen eldobja az órajelet, és nem fog sokat fogyasztani, a user meg gyönyörködik a leesett FPS-ekben.
Na, nekem ez nem volt bejövős. Inkább kevesbb órajel, de azt nyomja szépen Furmarkban is. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Habugi #102277 üzenetére
Hehehe
Tegnap próbálkoztam, és rájöttem, hogy csak a ventivastagság a keresztmetszet.. Így gondoltam leszedem a revoltec-eket, és megnézem ezzel, és odafért.. És, ráférne a 3 venti is. Ebből a slimből. Persze, gyengébbek ezek, de arra, hogy kapjon levegőt, elég..
Hát, Nekem ugye talán nem fog hozzáérni.
Ha lenne soundcard, Nekem sem férne, de így pont odafér.
Csak nem tudom, hogy mennyi meleg levegőt húznak le a ventik az SA-ról, lehet ezért nem lenne jó a 3 venti.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EA Sports WRC '23
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest