Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz Habugi #102277 üzenetére
A TDP csúszka anno a 7970-eknél nem vette figyelembe a szoftverből módosított feszt, tehá alulfeszelve is dobálta azórajeleket adottesetben, amikor épp megfázni készült a kártya fogyasztás nélkül. A Hawaii-oknál passz, okosabblett-e, de szerintem nem. Szóval nyugodtan felhúzhatod neki, mert azt hiszi, gyári feszen mész.
Ha lejjebb húzod annyi történik, hogy amikor jobban megterheled a GPU-t (azaz sokat fogyasztana) akkor szépen eldobja az órajelet, és nem fog sokat fogyasztani, a user meg gyönyörködik a leesett FPS-ekben.
Na, nekem ez nem volt bejövős. Inkább kevesbb órajel, de azt nyomja szépen Furmarkban is. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Habugi #102277 üzenetére
Hehehe
Tegnap próbálkoztam, és rájöttem, hogy csak a ventivastagság a keresztmetszet.. Így gondoltam leszedem a revoltec-eket, és megnézem ezzel, és odafért.. És, ráférne a 3 venti is. Ebből a slimből. Persze, gyengébbek ezek, de arra, hogy kapjon levegőt, elég..
Hát, Nekem ugye talán nem fog hozzáérni.
Ha lenne soundcard, Nekem sem férne, de így pont odafér.
Csak nem tudom, hogy mennyi meleg levegőt húznak le a ventik az SA-ról, lehet ezért nem lenne jó a 3 venti.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Ukrajnai háború
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gyúrósok ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Path of Exile 2
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB