Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nlacsoft
újonc
Sziasztok! Megosztanám én is a tapasztalataimat egy-két dologról ha érdekel valakit. Sok mindenről írtak már itt, bocs ha ismétlek.
Range: ahogy többen is írták, fontos infó a drónról hogy range limitek vannak beégetve, távolság: max kb.450m, magasság: max kb.120m - szóval aki elég bátor és a felhők fölé szeretne repülni vagy hosszabb "túrára" menni vele egy komolyabb fpv rendszerrel az semmiképp ne ezt vegye. Irta itt valaki hogy ő el tudta küldeni 1200m-re, az valami érdekesen bugos példány lehetett vagy benézés. Minden egyéb neten található range teszt (+ a sajátom) eredménye kb 450-500m, rálátással.
Ide tartozik még hogy amikor az aksi feszültsége egy manőver után akár egy pillantra is 10.9V alá esik (hiába áll vissza a következő pillanatban mondjuk 4-5 tizeddel magasabbra), a kopter azonnal hazarepül és egy onnantól 30m-es sugarú geofence alkalmazódik.Follow me: szerintem túl döcögős. Ha tempósan sétálok a távval, megugrik majd pár méter múlva jól belengve megáll és vár, majd ezt ismételgeti, ez a follow me. Ezen gimbal sem sokat segít. Gyorsabb mozgást (kerékpár, motor) lehet hogy jobban tudna követni, nem próbáltam még.
Surrounding: ok
GPS position hold: elég pontos szerintem.
Lábak: alapból rondán belelóg a kamera látómezejébe. Aki komolyabban akar videózni annak a gyári kamera + felfüggesztés úgyis felejtős, meg kell oldani egyedileg.
Ha összehasonlítjuk mondjuk az Aosenma CG035-tel ami egy hasonló kategória, kettő előnyét látok: valószínűleg nagyobb terhet bír el és kevesebb gyárilag hibás termékről olvastam. Az Aosenma viszont programozható (range limitek szabadon állíthatók pl), a follow-me módja youtube-on fellelhető tesztek szerint sokkal szebben működik és az újabb változatban optical flow stabilizáció is van.
Aki még ezután szeretne x21-et venni, ezeket mindenképp vegye figyelembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- Diablo IV
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest