Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nlacsoft

újonc

Sziasztok! Megosztanám én is a tapasztalataimat egy-két dologról ha érdekel valakit. Sok mindenről írtak már itt, bocs ha ismétlek.

Range: ahogy többen is írták, fontos infó a drónról hogy range limitek vannak beégetve, távolság: max kb.450m, magasság: max kb.120m - szóval aki elég bátor és a felhők fölé szeretne repülni vagy hosszabb "túrára" menni vele egy komolyabb fpv rendszerrel az semmiképp ne ezt vegye. Irta itt valaki hogy ő el tudta küldeni 1200m-re, az valami érdekesen bugos példány lehetett vagy benézés. Minden egyéb neten található range teszt (+ a sajátom) eredménye kb 450-500m, rálátással.
    Ide tartozik még hogy amikor az aksi feszültsége egy manőver után akár egy pillantra is 10.9V alá esik (hiába áll vissza a következő pillanatban mondjuk 4-5 tizeddel magasabbra), a kopter azonnal hazarepül és egy onnantól 30m-es sugarú geofence alkalmazódik.

Follow me: szerintem túl döcögős. Ha tempósan sétálok a távval, megugrik majd pár méter múlva jól belengve megáll és vár, majd ezt ismételgeti, ez a follow me. Ezen gimbal sem sokat segít. Gyorsabb mozgást (kerékpár, motor) lehet hogy jobban tudna követni, nem próbáltam még.

Surrounding: ok

GPS position hold: elég pontos szerintem.

Lábak: alapból rondán belelóg a kamera látómezejébe. Aki komolyabban akar videózni annak a gyári kamera + felfüggesztés úgyis felejtős, meg kell oldani egyedileg.

Ha összehasonlítjuk mondjuk az Aosenma CG035-tel ami egy hasonló kategória, kettő előnyét látok: valószínűleg nagyobb terhet bír el és kevesebb gyárilag hibás termékről olvastam. Az Aosenma viszont programozható (range limitek szabadon állíthatók pl), a follow-me módja youtube-on fellelhető tesztek szerint sokkal szebben működik és az újabb változatban optical flow stabilizáció is van.

Aki még ezután szeretne x21-et venni, ezeket mindenképp vegye figyelembe.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés