- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
A koponyák száma a rendelkezésre álló információk alapján való küldetés-nehézség meghatározásról szól.
Ezt mondjuk jó tudni, így később már nem érnek meglepetések. Bár a tegnapi utolsótól eltekintve eddig csak örültem neki, ha eltérés volt. Ott sem lenne baj, ha véletlenül nem aktiváltam volna az enemyt és nem a puszta közepén állna az egész csapatom. Általában az ilyen bázisfoglalós küldetéseknél szépen bepakolok mindenkit egy magaslatra, a Firestarter aktivál és fedezékbe húzódik, aztán jöhet a céllövészet. Na ez itt most fordítva működött: az enemy jött ez erdőből én meg lettem a céltábla.
Ha más nem újrakezdem a küldetést, csak az autosave a pálya elé dob vissza és akkor újra is sorsol mindent. És én szeretném azt a Griffint
Az Arano Restoration-al viszonylag hamar Allied-be kerülsz, szóval velük érdemes kezdeni a grindelést.
Szerintem ők még nincsenek is meg... Tegnap bő öt óra alatt nem jutottam el az Argo-ig
Pedig már féltávon azt mondtam, hogy a következő küldetés az lesz. Csak olyankor vagy jól fizető küldetést dob fel vagy assassinate-et. Utóbbinál a célpont szinte mindig mediumban ül és lassan időszerű lenne lecserélni a Firestartert valami nagyobbra. Bár a lángszóró továbbra is jó móka... Nagyobb mecheknél van esetleg olyan, amire szintén rá lehet dobni 6 flamert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Pedig már féltávon azt mondtam, hogy a következő küldetés az lesz. Csak olyankor vagy jól fizető küldetést dob fel vagy assassinate-et. Utóbbinál a célpont szinte mindig mediumban ül és lassan időszerű lenne lecserélni a Firestartert valami nagyobbra. Bár a lángszóró továbbra is jó móka... Nagyobb mecheknél van esetleg olyan, amire szintén rá lehet dobni 6 flamert?