Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Néha alaposan
Bár ha kiismerem akkor annyira nem vészes. Tegnap este mentem egy négykoponyás destroy base-t, az elején hisztizett is, hogy nagyon gyenge a csapatom és ne tegyem (FS9-H, BJ-1, HBK-4P, ON1-V). Simán meglett visszatöltés nélkül és csak a Blackjackről kopott le egy minimális páncél. A tornyok azért szépen emelik a koponyaszámot, de közel sem olyan veszélyesek.És volt egy vicces Assassinate is: 2,5 koponya, mondom sima liba. Megyek egyenesen a support felé, erre mikor beérek sensor range-be-> Unknown mech 70t és 65t. Egy pillanatra még örültem is (meg picit aggódtam), hogy a célpont assaultban fog ülni, de mikor az is odaért kiderült, hogy csak egy vacak Quickdraw. De legalább le tudtam cserélni a Firestartert egy Grasshopperre. Kicsit lassabb, de a lángszóró ritkamód hatékony, ráadásul elég gyakran fejlövést is összehozok vele.. Főleg, mert az AI csak mutatóban szokott meleezni, ha megsütögetem (nem is értem). Ellenpélda volt, mikor egy centurion neme egyszerűséggel fejbe rúgta Deckert, ott ment is a visszatöltés (mondjuk ez vicces volt, mert szerintem annyival nem nagyobb a cent és az animáció rúgást mutatott
).Este kicsit nekiugrok a kampánynak is, legalább Panzyrt és Smithont fel kellene szabadítani, aztán lehet menni assault mechekre vadászni. Meg kellene még legalább két pilóta is, de Roninokra vadászok elsősorban. Esetleg egy Backer, ha jók a skilljei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple Watch
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mini-ITX
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Garanciális! GAMER PC! R7 5800X RX 7700 XT 12GB 32GB 3600MHz Aorus Elite Seasonic 850W Gold
- EPOX EP-4PLAI SOCKET 478 RETRO ALAPLAP
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Piros Lenovo G50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/500HDD/Magyar)
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár ha kiismerem akkor annyira nem vészes. Tegnap este mentem egy négykoponyás destroy base-t, az elején hisztizett is, hogy nagyon gyenge a csapatom és ne tegyem (FS9-H, BJ-1, HBK-4P, ON1-V). Simán meglett visszatöltés nélkül és csak a Blackjackről kopott le egy minimális páncél. A tornyok azért szépen emelik a koponyaszámot, de közel sem olyan veszélyesek.
).