Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowguard

senior tag

Emiatt (is) kellett a Hardpoint-rendszer...

Igen, ez egyértelmű. Mondjuk a PPC-t is simán kiváltaná az LRM. A sebzésben nincs nagy különbség, de a hőgenerálása jobb. Nem baj ez, legalább lehet/kell taktikázni is.

Eladott mechekre nem vonatkozik a frakció repu ahogy észrevettem sajnos pedig jó lenne.

Na akkor ma meggazdagszom. Van 2-2 Panther és Spider és egy Firestarter azon kívül amit használok, plusz még pár aprólék.
    Erről jut eszembe: Locustot használt bárki is? Valahogy nem látom létjogosultságát annak a mechnek.

Az a gép nekem totál kimaradt.

Nekem az utolsó darab lesz :) Legalábbis remélem, hogy egyezik a típusa a meglévő két darabbal. Különben szomorú leszek. Meg akkor is, ha nem sikerül megoldanom a küldetés újrakezdése és komoly veszteségek nélkül a helyzetet. Bár ha minden kötél szakad akkor kiegyezek egy Centurionnal is visszatöltés után. Abból is csak egy darab kell.

Ezt vettem én is észre - az AI első sorban a legkönnyebb Mech-eket szemezik ki, kivéve, ha nem látnak rá. :(

Én is ezt vettem észre. Bár annyi különbség van, hogy az alaposan felmelegített mech érdekes módon nem a kis szúnyog Firestartert szokta pofozni, hanem odaballag a legközelebbi mechemhez. Ugyanez akkor is, ha lelövöm róla a fegyvereket. Meleeben nem bántják a kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés