Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
fecotom
üzenetére
Hát ez egy nehéz kérdés, mert a 32 ingyenesen kapott lapnak mondjuk a fele, de lehet nagyobb része nagyon ütős lap - csak nem éppen azért, mert ingyenesek, elég könnyeb beszerezhetők. Pl. ha a surge of light az egyik legjobb lap, mert nagyon hatásos heal. De mint korábban említettem, akár a kezdő lapok nagy része idesorolható. De pl. ott az egyik legdrágább Common lap, a bandit sorceress is, bőven 1000 Bfp fölötti árával úgyszintén nagyon erős. Folytathatnám a sort, de sose lenne vége, mert egy pakliban minden kártyának megvan a haszna, illetve a megfelelő feladata.
Jah és a Lord Cyrian-hoz azt hiszem a lord of ultima nevű játékkal kell játszani, részletesebben le van írva angolul, mert most fejből nem tudom...Volgafan: Nekem pl. már szinte a regem óta ott van az aláírásomban a nevem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest